Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Geleceğin raketçileri kupalarına kavuştu...

Geleceğin raketçileri kupalarına kavuştu...

Seyhan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tenis turnuvası’nda başarılı olan sporculara kupaları ve madalyaları Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tarafından v

Seyhan Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Tenis turnuvasi’nda basarili olan sporculara kupalari ve madalyalari Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay tarafindan verildi.

Gürselpasa Tenis Kortu’nda gerçeklesen kupa töreni öncesinde yapilan gösteri maçinda gelecegin raketçileri  izleyenlere güzel bir müsabaka izlettirdiler.

BASKAN AKAY “ SPORA DESTEGIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri nedeniyle belediyeye ait tesislerde degisik branslarda etkinlikler düzenlendigini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Tenis turnuvamizda bunlardan bir tanesi. Katilimin fazla olmasinin yani sira ailelerin de ilgisi bizleri son derece mutlu etmistir. Emegi geçen hocalarimizi ve sporcularimizi kutluyorum. Spor yapan kisi sayisini arttirmak ve bunlarin arasindan da basarili sporcular çikarmak adina spora olan destegimiz artarak devam edecek” dedi.

 

AILELERDEN BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Tenis turnuvasinin ödül törenine büyük bir ilgi gösteren ve çocuklarinin mutluluguna ortak olan  aileler de böyle bir etkinligin düzenlenmesi konusunda verdigi destekten dolayi  Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a tesekkür ettiler.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli