Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MUSTAFA ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MUSTAFA ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MUSTAFA ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

GENÇ GIRISIMCI IS ADAMI MUSTAFA ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Ücretsiz maske dagitarak Türkiye’de gündem olan Girisimci is adami Mustafa Arslan, ihtaç sahiplerine gida yardimindan sonra bu defa da Sokak Hayvanlarina et ve gida takviyesinde bulundu

 

 

Is adami Mustafa Arslan, sokaga çikma kisitlamasinin oldugu günlerde sokak hayvanlarinin aç kalmamasi için aldigi mama ve yemekleri  sokakta gezen sessiz dostlara kendi elleriyle dagitti.

 

özellikle sokaga çikma kisitlamasinin oldugu günlerde sessiz dostlarin aç kalmamasi için böyle bir çalisma yaptiklarini belirten Arslan, imkani olan herkesin bu tür uygulamalar yaparak o canlara bir kap su ve yemek vermesini istedi.

 

'Her canli kutsaldir'

Yaratilan her canliyi Yaradan'in kutsal bir emaneti görerek sahip çikmaya çalistiklarini ve bundan sonra da imkanlari ölçüsünde bu tür projeleri gelistirerek devam ettireceklerini belirten Arslan, 'Her canli bizim için kutsaldir. Hiçbirisinin aç ve susuz kalmasina gönlümüz razi olmaz. Özellikle sokaga çikma kisitlamasinin oldugu bu dönemde isletmelerin de kapali olmasi sebebiyle sokak dostlarimiz yiyecek bulabilme konusunda ciddi sikintilar yasiyorlar. Onlarin aç kalmamasi için  sokak sokak gezerek onlarin oldugu bölgelerde yiyecek dagittik. Bu çalismalarimizi önümüzdeki günlerde arttirarak devam ettirecegiz. Onlar da bir can ve bize ihtiyaç duyuyorlar. Imkani olan herkesi bu dostlarimizin gezdigi alanlara bir kap mama ve bir kap su birakmaya davet ediyorum” seklinde konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı