Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

GENEL MERKEZ'DEN BAŞKAN KOCAİSPİR'E TAM NOT

GENEL MERKEZ

GENEL MERKEZ'DEN BAŞKAN KOCAİSPİR'E TAM NOT

 

MAHMUT KAÇAR: 'BASKANIMIZA DESTEGIMIZ SÜRECEK'

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mahmut Kaçar Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti. Kaçar, 'Çaliskanligi, vizyonu ve mütevaziligi ile belediye baskanimiz Fatih Mehmet Kocaispir'e tesekkür ediyorum. Genel merkez olarak belediye baskanimiza bu güne kadar her türlü destegi verdik ve vermeye devam edecegiz.' dedi.

 

Beraberinde AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay ve Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan ile birlikte Yüregir Belediyesi'ni ziyaret eden Mahmut Kaçar meclis üyeleri ve Baskan Kocaispir'le istisare toplantisi yaparak çalismalar hakkinda bilgi aldi.

 

Toplantida Baskan Kocaispir'in ekibiyle birlikte büyük bir çaba ortaya koydugunu bizatihi müsahede ettiklerini dile getiren Kaçar 'Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatlari dogrultusunda sorumluluk alanimizdaki belediyeleri ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Yüregir'deyiz. Belediye baskanimizin Yüregir ile ilgili projelerinin hayata geçirilmesi noktasinda istisare etme imkanimiz oldu. Belediye baskanimizin nezdinde tüm belediye meclis üyelerini ve çalisanlarini tebrik ediyorum. Çaliskanligi, vizyonu ve mütevaziligi ile ortaya koydugu projelerinden dolayi belediye baskanimiz Fatih Mehmet Kocaispir'e bir kez daha tesekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri öncesi vatandaslarimiza neyi söz verdiysek bunlarin tamamlanip hayata geçirilmesi, bunlarin üzerine 'neyi yapabiliriz'in hazirligi ve çalismasi içerisinde olan bir belediye baskaniyla karsilastik. Hizmet noktasinda, sosyal belediyecilikte, gönül belediyeciliginde bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da en iyi örneklerini insanimiza vermeye devam edeceginden süphemiz yoktur.'' dedi.

 

AK Parti olarak hizmet belediyeciliginde, sosyal belediyecilikte, gönül belediyeciliginde marka olan bir siyasi hareket olduklarini dile getiren Kaçar 'Bizim vatandaslarimizla Cumhurbaskanimizin nezdinde sarsilmaz bir güven iliskimiz vardir. O yüzden bu güne kadar girdigimiz bütün seçimlerden oyumuzu artirarak çiktik. Genel merkez olarak belediye baskanimizin vermis oldugu bütün sözleri bugüne kadar destekledik ve desteklemeye devam edecegimizi belirtmek istiyorum.'' seklinde konustu. Kaçar daha sonra kina konagi, kültür merkezi, millet bahçesi ve kültürevlerinde incelemelerde bulundu.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mahmut Kaçar'i belediyede agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirterek ''Tevazu ve samimiyetle görevimizi sürdürüyoruz. Her ne kadar bir siyasi partiden seçilmis olsam da hiç bir ayrim yapmadan bütün vatandaslarimiza esit hizmet götürüyoruz. 'Halka hizmet, Hakka hizmet.' anlayisiyla çalisiyoruz.' dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli