Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Hadırlıgücü’ne ”AKAY” desteği...

Hadırlıgücü’ne ”AKAY” desteği...

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Süper amatör küme play-off finalinde pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda Saat:17.00’de Adana Vefaspor ile karşılaşacak olan Adana Hadırlıgücü Kulübünün idmanını ziyaret ederek yönetim, t

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay Süper amatör küme play-off finalinde pazar günü Muharrem Gülergin Stadi’nda Saat:17.00’de Adana Vefaspor ile karsilasacak olan Adana Hadirligücü Kulübünün idmanini ziyaret ederek yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosuna tatli ikraminda bulunarak basarilar diledi.

“KAZANAN HADIRLIGÜCÜ OLACAK ”

Adana Hadirligücü’nün her zaman yaninda yer alip imkanlar dahilinde desteklerini esirgemediklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Pazar günü oynanilacak olan final karsilasmasinda kirmizi-beyazli takimimiza olan güvenimiz son derece yüksek. Centilmenlik çerçevesinde geçecegini umut ettigim 90 dakika sonrasinda kazanan tarafin Hadirligücü olacagi düsüncesindeyim. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosuna BAL ligi yolunda basarilar diliyorum” dedi.

TESEKKÜR ETTILER

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a  zorlu final karsilasmasi öncesinde idmanlarini ziyaret ederek tatli ikraminda bulunmasindan dolayi tesekkür eden Adana Hadirligücü Kulüp Baskani Ümit Onatça, “ Baskanimizin ziyareti bizleri son derece mutlu etmistir. Bize olan güveni bosa çikartmayacagiz. Camia olarak sampiyonluga kenetlenmis durumdayiz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak son maçimizi da kazanip BAL ligine yükselecegimize inaniyoruz” diye konustu.

ONATÇA’DAN FORMA ANLI’DAN ÇIÇEK

Ziyarette, Adana Hadirligücü Kulüp Baskani Ümit Onatça’nin yani sira 2.Baskan Kazim Bozan, Genel Kaptan Irfan Seflek ve Hadirli Mahalle Muhtari Turgay Anli yer alirken Onatça,Akaya ismi yazili forma armagan ederken Anli’da çiçek verdi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı