Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Hakim sandığı sevgilisi kabusu oldu

Hakim sandığı sevgilisi kabusu oldu

Hakim sandığı sevgilisi kabusu oldu

Adana’da kendisini ‘hakim’ olarak tanitan sevgilisinin evli ve dolandirici oldugunu ögrenen genç kadin ayrilmak isteyince darp edildi. Uzaklastirma kararini ihlal edip kendisini rahatsiz eden sahistan kurtulamayan N.O., yetkililerden yardim isteyerek “Ben nasil yasayacagim bilmiyorum. Sesimi nasil duyurmam gerekiyor bilmiyorum. Ölmem mi gerekiyor” dedi.

1 çocuk annesi 41 yasindaki ev hanimi N.O., esinden bosandiktan sonra 2016 yilinda sosyal medyada kendisini hakim olarak tanitan Y.E.A. (32) ile tanisti. N.O. 4 ay flört ettikten sonra sevgilisini arastirmaya karar verdi. FETÖ sorusturmasi kapsaminda açiga alindigini iddia eden adamin aslinda issiz, evli ve 1 çocugu oldugunu ögrendi. Daha da arastirmayi derinlestiren N.O. aslinda flört ettigi adamin kadinlari agina düsürüp kredi kartlarini kullanarak dolandirdigi gerçegiyle karsilasti. Bunun üzerine N.O. ayrildigi Y.E.A.’dan sürekli tehditler alip bir türlü kurtulamadi.
N.O.’nun sikayetleri üzerine Y.E.A.’ya defalarca uzaklastirma karari verildi ancak hepsini ihlal edip 7 gün cezaevinde yatti ve çiktiktan sonra yine genç kadini darp edip ‘Seni öldürürüm’ diyerek tehdit etti.

“Hakim olarak tanitti”
Olaylarin üzerine konuyu yargiya tasiyan N.O., “Kendisini bana çok farkli tanitti. Ben daha sonra sahsin evli oldugunu, gerçekten bana söyledigi isi yapmadigini ve yasinin da farkli oldugunu anladim. Bana tanistigimizda ayni yasta oldugumuzu söylemisti. Arastirmayi daha da derinlestirdigimde adamin dolandirici oldugunu ögrendim. Kadinlara iste ‘ben FETÖ’den açiga alindim, hesaplarimda bloke var, kullanamiyorum su anda’ deyip insanlari bu sekilde dolandirdigini ögrendim ve ayrilmak istedim” diye konustu.

“Seni öldürecegim tehdidi”
Ayrilmak istedikten sonra basina gelmeyen kalmadigini anlatan N.O., daha sonra sunlari söyledi:
“Ayrilmak istedigimi kabul etmedi. ‘Benimle görüsmezsen ailene, arkadaslarina söylerim’ diyerek tehdit etti. Bunu da yapti. Benim bütün arkadaslarima sosyal medyadan ulasip kötü imajimin oldugunu anlatmaya çalisti. Benim evime geldi, zilime basti. Sikayette bulundum ancak sonuca ulasamadim. Geçen Persembe günü yolda yürürken önümü kesip arabaya binmemi söyledi. Telefonumda ki ‘KADES’ programindaki butona bastim ve bekledim. O sirada da kendisi arabadan inip ‘geleceksin seni buradan götürecegim, gelmezsen seni öldürecegim’ diyerek tehdit etti. O sirada polisler geldi ve karakola gidildi.”

“Ölmem mi gerekiyor”
Olaylar üzerine sadece 200 metre uzaklastirma karari verildigini söyleyen ve magdur oldugunu belirten N.O., “Ben nasil yasayacagim bilmiyorum. Sesimi nasil duyurmam gerekiyor bilmiyorum. Ölmem mi gerekiyor. Hakim ya da savcilar ben öldükten sonra bir sey yapacaklarsa istemiyorum. Kim ugrasacak ben öldükten sonra. Hayatimi rahat yasamak istiyorum ama özgürlügüm yok. Balkona çikiyorum farkli araçlardan kafasini uzatip el kol hareketleriyle beni tehdit ediyor” ifadelerini kullandi.

“7 gün hapis cezasi alip çikti”
Hiçbir ihlalden sonra ceza almamasina sasiran N.O., Y.E.A.’nin ablasinin avukat oldugunu ileri sürerek, “Mahkeme aylarca sürdü. Ses kayitlari var yaptigi ihlallerin. ‘Senin polisi aradigini biliyorum. Ne olacak yatar çikarim’ dedigi kayitlari var. 7 gün hapis cezasi alip çikti. Benim tekrar etrafimda dolaniyor. Su anda devam eden 4 durusmam var ve bunlara polis korumasi ile katiliyorum ben” seklinde konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli