Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN

HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN

HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN

HALKIN IÇINDE, HALKLA IÇ IÇE BASKAN

Insan odakli, sosyal belediyecilik anlayisi ile hareket eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ekibiyle birlikte, ilçedeki esnaf ve vatandaslari ziyaret etmeyi sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek talepleri yerinde alan Baskan Kocaispir, “Tek arzumuz var. O da Yüregirli hemsehrilerimizin daha konforlu, daha huzurlu ve daha saglikli bir yasam sürmesi” dedi.

Her hafta farkli bir mahallede Cuma Namazi kilarak mahallenin ihtiyaçlari ve vatandaslarin talepleri dogrultusunda istisarelerde bulunan Baskan Kocaispir, hem mahallede yapilan çalismalari denetliyor, hem de esnaf ve mahalle sakinlerini dinliyor. Aldigi notlari birim müdürlerine ileten Baskan Kocaispir mahallelinin sorunlarini aninda çözüme kavusturuyor. Bu hafta Yeni Mevlana Camii’nde Cuma namazini eda eden Baskan Kocaispir, Sehit Erkut Akbay ve Çamlibel mahallelerinde devam eden çalismalari yerinde inceledi.

Vaat ettikleri ‘ileri belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçirdiklerinin altini çizen Baskan Kocaispir, “Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüsüne yer vermek. Proje ve hizmet üreterek Yüregir’i daha da büyütmek. Biz her daim halkimizin ve esnafimizin içinde olmak durumundayiz. Vatandaslarimizin ve esnafimizin bir sikintisi varken, bizim rahat etmemiz mümkün degil.

Yüregir halkinin hizmetkâri olmak benim en büyük mutlulugum. Çok çalisarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edecegiz. El ele, gönül gönüle hedeflerimize dogru emin adimlarla ilerliyoruz. Tek arzumuz var. O da Yüregirli hemsehrilerimizin daha konforlu, daha huzurlu ve daha saglikli bir yasam sürmesi” dedi.

Sehit Erkut Akbay mahallesinde devam eden kentsel dönüsüm çalismalari hakkinda mahalle sakinlerini bilgilendiren Baskan Kocaispir, dönüsüm tamamlandiginda Sehit Erkut Akbay’in Adana’nin en güzel mahallelerinden biri olacagini söyledi.

Çamlibel mahalle muhtarligini da ziyaret eden Baskan Kocaispir, mahallenin durumu hakkinda muhtar Zeki Alagöz’den bilgi aldi.

Yapilan çalismalardan memnun olduklarini ifade eden mahalle sakinleri Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Çarşamba 37.2 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Perşembe 38.1 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cuma 38.5 ° / 23.6 ° Güneşli