Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Hastaya giden sağlık çalışanının telefonu çalındı

Hastaya giden sağlık çalışanının telefonu çalındı

Adana'da bir kişinin bayıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden 112 ekibi çalışanının cep telefonu çalındı.

Adana'da bir kisinin bayildigi ihbari üzerine olay yerine giden 112 ekibi çalisaninin cep telefonu çalindi.

 

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bagli Denizli Mahallesinde meydana geldi. 112 ekiplerine Denizli Mahallesinde 57064 Sokaktaki bir evde baygin halde bir kisinin oldugu ihbari geldi. Ihbar üzerine ekipleri hemen adrese gitti.

Hastaya giden saglik çalisaninin telefonu çalindi

Kisa sürede gelen ekipler ambulanstan inip eve girerek baygin haldeki sahsa müdahale etti. Bu sirada Melda Akkaya isimli saglik çalisani cep telefonunu ambulansta birakti. Saglik görevlileri sahsa müdahale edip ambulansa geldiginde Akkaya, cep telefonunun yerinde olmadigini fark etti.

Hastaya giden saglik çalisaninin telefonu çalindi

Saglik görevlileri hemen polise haber verdi. Mahalleli ise o sirada ambulansin yaninda Soner G. isimli sahsin oldugunu söyleyip cep telefonunu onun çaldigini ileri sürerek sahsi darp etti. Soner G.'yi vatandaslarin elinden polis aldi. Soner G.'nin darp sonucu yüzünde sislikler olustu.Polis Soner G.'yi sorgulamak üzere polis merkezine götürdü. Saglik görevlileri de yasanan olaydan dolayi sikayetçi oldu. Akkaya ise sifa dagitmaya geldikleri sirada soyulduklarini söyledi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı