Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Hatice'den kendilerini terk eden annesine cenazede tepki

Hatice

Hatice'den kendilerini terk eden annesine cenazede tepki

Hatice'den kendilerini terk eden annesine cenazede tepki

Anne Fatma, “Ben 13 yilimi verdim. Çocuklarimi görmeye hep geldim. Babalari birakmadi' diye feryat etti

Adana’da dün sokakta oynarken kamyonetin altinda kalarak hayatini kaybeden 6 yasindaki Erol Bartan’in cenazesi topraga verildi. Kardesi için dün feryat eden 13 yasindaki Hatice, kendilerini terk eden ve cenazeye katilan annesine tepki gösterdi.


Güzelevler Mahallesi, 1975 Sokak'ta meydana gelen olayda, Hatice Bartan (13) kardeslerine kahvalti hazirlarken 6 yasindaki kardesi Erol Bartan disari çikip yolda oynamaya basladi. Küçük çocuk yoldan geçen Ugur S. yönetimindeki 07 DN 350 plakali kamyonetin altinda kalarak hayatini kaybetti. Küçük Erol'un cansiz bedeni otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Yapilan otopsinin ardindan minik Erol’un cenazesi yakinlari tarafindan teslim alindi. Bu sirada baba Erol ve hala Fatma’nin birbirine sarilip aglamasi yürekleri burktu.

Baba evinde helallik alindi
Ilk olarak baba evine götürülen cenaze burada helallik alinmasinin ardindan topraga verilmek üzere Buruk Mezarligi’na götürüldü. Çocuklarini terk eden Fatma da cenazeye katilip gözyaslarina bogulup fenalik geçirdi. Kardesini kaybettikten sonra 'Annesizlik böyle bir sey, annem olsa böyle olmazdi, annenizin kiymetini bilin' diyerek gözyasi döken 13 yasindaki Hatice Bartan, annesine tepki gösterip üzerine yürümeye çalisti. Kardesinin tabutu basinda gözyasi döken Hatice fenalasinca yakinlari tarafindan sakinlestirildi.

'O kadinin yaptigi annelik olamaz'
Bu arada, Hatice'nin halasi Fatma Komaç, gazetecilere yaptigi açiklamada, Hatice kardeslerine bakmak için okulu birakti. Kardeslerine hem annelik hem babalik yapiyor. O kadinin yaptigi annelik olamaz. En küçük çocugu 1,5 yasindayken birakip gitti. Bir daha yüzlerini görmedi. Sabah da arayarak bize küfürler etti. Onun cenazeye de gelmesini istemiyoruz” dedi.
Mezarlikta feryat eden anne Fatma ise, “Ben 13 yilimi verdim. Çocuklarimi görmeye hep geldim. Babalari birakmadi. Daha 1 ay önce geldim çocuklarimla kaldim. Babalari adam degil” diye tepkisini dile getirdi.

 


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli