Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Havaalanı meselesi tüm Adana’nın meselesidir

Havaalanı meselesi tüm Adana’nın meselesidir

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI SELAHATTİN BAYSAL'DAN HAVAALANI ÇIKIŞI

YENIDEN REFAH PARTISI ADANA IL BASKANI SELAHATTIN BAYSAL'DAN HAVAALANI ÇIKISI

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal; 'Adana Havaalani sehrimiz için hayati önemdedir. Milletvekilleriyle, belediye baskanlariyla il baskanlariyla, bürokratlariyla, vatandasiyla hangi siyasi düsünceden olursak olalim Adana Havaalani’nin kapatilmamasi için güç birligi yapmamiz lazim' dedi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nun Adana ziyaretinde yaptigi konusmanin ardindan Sakirpasa Havaalani’yla ilgili tartismalar yeniden alevlendi. Konuyla alakali bir açiklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal birlik ve beraberlik çagrisi yapti.

 

Mersin’deki Çukurova Havaalani’nin açilmasiyla kapatilacagi iddia eden Adana’daki Sakirpasa Havaalani’nin sehrin ortak degeri oldugunu vurgulayan Baysal; 'Sayin Bakan,'Adanalilar ne diyorsa Adana Havalimani da o sekilde olacaktir' demistir. Adanalilarin ne dedigi açiktir. Bizler havaalaninin sehrimizde kalmasini istiyoruz. Bölgemizde iki havaalaninin olmasi lüks degil ihtiyaçtir' ifadelerini kullandi.

Selahattin Baysal; 'Mevcut iktidar döneminde sehrimiz hak ettigi yatirimlari alamamis her dönem üvey evlat muamelesi görmüstür. Birçok önemli devlet kurumu Adana’dan tasinmistir. Havaalani konusu tartisma götürmeyecek bir sekilde tamamlanmali ve iddia edildigi gibi kargo uçuslarina hizmet verecek sekilde degil su anki durumuyla hizmetlerini sürdürmelidir. Bu mesele tüm Adana’nin meselesidir. Hangi siyasi görüste olursa olsun, hangi görevde bulunursa bulunsun yüregi Adana sevdasiyla atan herkes, Adana'yi önceleyen her kurum Adana Havaalani'nin kapanmamasi ve hizmetine devam etmesi için elinden gelen gayreti göstermelidir.Iktidara da çagrida bulunuyorum; Adana'ya karsi sasi bakisinizi düzeltin. Adana bu ülkenin öncü kentidir. Hakkimizi verin' dedi.

Aksi durumda Adanalilarin ilk seçimde iktidara gerekli dersi verecegini vurgulayan SelahattinBaysal, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarinda Adana'nin hak ettigi degeri görecegini ve Türkiye’ye yön veren önemli bir kent olacagini da sözlerine ekledi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı