Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Havutlu Semt Pazarına Kavuştu!

Havutlu Semt Pazarına Kavuştu!

Havutlu Semt Pazarına Kavuştu!

Yillardir bir semt pazari olmayan Havutlu Mahallesi, mahalle sakinlerinden gelen talep ve Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in talimati dogrultusunda Yüregir Belediyesi Zabita Müdürlügü’nün girisimleri ile sonunda semt pazarina kavustu.
Havutlu Mahallesi Muhtarligi önü, Mecit Serçe Caddesi’nde kurulacak olan semt pazari Persembe günleri mahalle sakinlerine hizmet verecek.


Yapilan kura çekimi ile 41 pazarci esnafina yerlerini teslim eden Yüregir Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ilk gün maske, eldiven kontrolü ve hijyen denetimi de yapti.
Pazarci esnafi ve mahalle sakinlerine hayirli olsun dileklerini ileten Baskan Kocaispir, “Pazari olmayan Havutlu mahallemizi yillar sonra semt pazarimiza kavusturduk. Hayirli ugurlu olsun. Salginin etkisini artirdigi bu günlerde maske, mesafe ve hijyen kurallari çerçevesinde tüm mahalle sakinlerimize ve pazarci esnafimiza hayirli alisverisler, bereketli bol kazançlar diliyorum.

 

Ilçemiz genelinde tüm pazarlarimizda denetimlerimiz artarak devam ediyor. Maske, mesafe, hijyen denetimlerimizin yani sira vatandaslarimizin, en iyi fiyatla en taze ürüne ulasmalarini saglamak amaciyla Zabita ekiplerimiz bir taraftan pazardaki ürünlerin gramaj, fiyat ve tazeligini kontrol ederken, bir taraftan da sokaga çikmalari yasaklanan 20 yas alti ve 65 yas üstü vatandaslarimiza yönelik denetimler gerçeklestiriyor. Her sey sagligimiz için” seklinde konustu. Semt pazarina kavusan Havutlu Mahallesi sakinleri Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli