Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Havuzlar çocuklarla şenlendi

Havuzlar çocuklarla şenlendi

Havuzlar çocuklarla şenlendi

Havuzlar çocuklarla senlendi

Çukurova Belediyesi yüzme kurslari Hayal Park açik yüzme havuzunda basladi. Koronavirüs salgini nedeniyle kisitli sayida ögrenci kaydinin yapildigini belirten Baskan Soner Çetin, “Velilerimizin içi rahat olsun. Aldigimiz önlemler ve kullandigimiz malzemeler sayesinde hiçbir çocugumuza virüs bulasmasinin imkani yok” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin her yaz çocuklara yönelik olarak açtigi yüzme kurslari basladi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, açilis töreninde yaptigi konusmada salgindan dolayi bu yil kurslarin gecikmeli olarak basladigini söyledi. Çocuklarin Adana’nin sicaginda hem serinleyip güzel zaman geçirecegini hem de yüzme ögrenecegini belirten Baskan Soner Çetin, “Tüm tesislerimizde oldugu gibi burada da gerekli önlemleri aldik. Velilerimizin içi rahat olsun. Burada tüm degerler her gün ölçülüyor. Kullanilan malzemelerden dolayi virüs bulasmasinin imkani yok. Yine de sosyal mesafeye dikkat edelim” dedi.

SU OYUN PARKLARI AÇILIYOR

Baskan Soner Çetin, geçtigimiz yillarda her yaz on bine yakin çocuga yüzme ögrettiklerini ifade ederek, bu yil salgin nedeniyle kursa kayitlari kisitli tuttuklarini açikladi. Çocuklarin serinlemesi ve eglenmesi için sadece havuzlarin yeterli olmadigini söyleyen Baskan Soner Çetin, yakinda su oyun parklarinin da hizmet vermeye baslayacagini kaydetti. Baskan Soner Çetin, “Su oyun parklarimiz Türkiye’de hiç olamayan bir tesis. Salgin nedeniyle henüz açamadigimiz su oyun parklarini da kisa zaman içinde faaliyete geçirecegiz” seklinde konustu.

PARK VADI TESISLERININ BENZERI YOK

Baskan Soner Çetin konusmasinda, Yüzüncüyil Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Çukurova Belediyesi Park Vadi Tesislerinin 29 Temmuzda açilacaginin müjdesini verdi. Tesiste muhtesem bir su oyunlari parki bulundugunu belirten Baskan Soner Çetin söyle devam etti:

“Tesiste su oyunlari parki yaninda yine örnegi bulunmayan Kadin Yasam Merkezi bulunuyor. Bu tesisi belediyemizin kasasindan bir kurus bile çikmadan yap-islet-devret modeliyle Çukurova’ya kazandirdik. Türkiye’nin en iyi tesislerinden birini yakinda hizmete açacak olmanin mutlulugunu yasayacagiz. Projelerimizi ihtiyaca göre belirliyoruz. Ve bu projeler Türkiye’ye örnek oluyor.”

Baskan Soner Çetin, konusmasinin ardindan çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti, hatira fotografi çektirdi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli