Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Hayırsever iş adamı Mustafa Arslan vatandaşlara 100 bin adet bedava maske dağıttı

Hayırsever iş adamı  Mustafa Arslan vatandaşlara 100 bin adet bedava maske dağıttı

Hayırsever iş adamı Mustafa Arslan vatandaşlara 100 bin adet bedava maske dağıttı

Hayirsever is adami  Mustafa Arslan vatandaslara 100 bin adet bedava maske dagitti

 Adana’da  hayirsever   Genç Girisimci is adami,  Mustafa Arslan korona virüs nedeniyle sokaktaki vatandaslara yaklasik 100 bin adet maske dagitti.

 

Dünyayi etkisi altina alan korona virüs nedeniyle önlemler alinirken, Adana’da  hayirsever is adami Mustafa Arslan kent merkezindeki vatandaslara ve görev basinda olan Polis memurlarina  maskeleri tek tek dagitti.

 

 

'MECBUR DEGILSEK DISARI ÇIKMAYALIM'

Firsatçilar nedeniyle maske fiyatlarinin yükselmesine üzüldügünü söyleyen Arslan Dünyayi etkisi altina alan Ülkemizi de ciddi manada etkileyen Coronavirüs salgini sebebiyle vatandaslarimizin en fazla ihtiyaç duydugu seylerden bir tanesi Maske oldugunu biliyoruz.Esnaflarimiz diger vatandaslarimiza göre daha fazla Maske ve Eldivene ihtiyaç duymaktadir. Bizler de esnaflarimiza  vatandaslarimiza ve Polislerimize ücretsiz olarak Maske dagitiyoruz .Insaallah daha fazla kayip vermeden bu salgindan kurtuluruz Devletimiz tedbirlerini aliyor ve bizlerde üzerimize düsen tedbirleri almak zorundayiz. Insanlarin bu kadar telasli korkulu olmasina gerek yok ve devletimizin çagrilarina uyup mecbur degilsek disari çikmayalim. Yani 14 gün gibi evlerimizde kalip çocuklarimizla vakit geçirecegiz.

 

AMACIM FIRSATÇILARA FIRSAT VERMEMEK'

Benim bu maskeyi dagitmaktaki en büyük amacim firsatçilara firsat vermemektir

ve alim gücü olmayan insanlara maske dagitmak için böyle bir eyleme basvurduklarini belirten Arslan, 'Bütün dünyayi tehdit eden koronavirüsle karsi karsiyayiz. Bu virüsten korunmak amaciyla takilan maskelerin, piyasada firsatçilar tarafindan 30 kurusluk degeri varken 5 lira gibi bir fiyattan satilmasi ve son günlerde karaborsa durumuna gelmesi nedeniyle, insanlarin alim gücünü gördükten sonra bedava maske dagitmaya karar verdik. Ilk planda 100bin tane maske dagittik. Sürecin uzamasi ile birlikte bu rakam 200 bini bulacak. ' dedi. Maskeler, vatandaslar tarafindan ilgi gördü.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli