Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Hemşire karısını çocuklarının gözü önünde bıçakladı...

Hemşire karısını çocuklarının gözü önünde bıçakladı...

Hemşire karısını çocuklarının gözü önünde bıçakladı...

Adana’da bir kisi bosanma asamasindaki hemsire karisini çocuklarinin gözü önünde biçakladi. Daha sonra karisini asagi indiren adam, ‘Allah rizasi için yardim edin’ diye bagirarak esini hastaneye götürdü.
Olay, 17.30 siralarinda Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahallesi 81175 Sokak’taki Çagin Apartmani’nin sekizinci katinda meydana geldi.
Iddiaya göre, kentteki bir devlet hastanesinde hemsire olarak görev yapan D.G. (40), hali sahada çalisan ancak koronavirüs nedeniyle isten çikartilan bosanma asamasinda olduklari ögrenilen esi H.G. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartisti.

 

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNCE SIRTINDAN BIÇAKLADI

Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesinin ardindan H.G., esini evdeki 2 küçük çocuklarinin gözü önünde sirtindan biçakladi. Daha sonra H.G. esini asagi indirip, ‘Allah rizasi için yardim edin’ diyerek bagirip komsularindan yardim istedi. Bu sirada H.G.’ye sokaktan geçen bir kisi yardim ederek otomobiliyle yarali kadini ve H.G.’yi özel bir hastaneye götürdü. Burada yapilan ilk müdahalenin ardindan genç kadin Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı