Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Hentbol 1. Lig: Üney: 'Süper Ligi istiyoruz'

Hentbol 1. Lig: Üney:

Ligi A Grubu'nda mücadele eden Adana Temsilcisi Seyhan Belediyespor zirve inadını bırakmıyor.

Türkiye Erkekler Hentbol 1.

Ligi A Grubu'nda mücadele eden Adana Temsilcisi Seyhan Belediyespor zirve inadini birakmiyor.

Seyhan Belediyesi Spor Sube Müdürü Gökhan Üney, 'Süper Lig yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Ligin sonunda Adana'ya sampiyonluk getirmek istiyoruz' dedi.

 

Kendi sahasinda oynadigi maçta zirvedeki rakiplerinden Batman Belediyespor'u yenip önemli bir avantaj yakalayan Seyhan Belediyespor kalan maçlarini da kazanip playoff ile birlikte Süper Lige çikmak istiyor.

'Adana'ya Hentbol Süper Ligi'ni getirmek istiyoruz'

Seyhan Belediyespor Spor Sube Müdürü Gökhan Üney, 'Sehrimizde profesyonel takimi olmayan branslarda belediyemiz olarak sampiyonluk istiyoruz. Bu sezon Ligi'nde takimimiz bunu basaracak güçte. Baskanimiz Akif Kemal Akay'in da maddi ve manevi destegiyle bunu basaracagimiza inaniyoruz. Baskanimiz maçlarda bizi yalniz birakmiyor. Hatta idmanlari bile ziyaret ederek takimi yakindan takip ediyor. Bu da hem bize hem sporculara ayri bir güven veriyor. Baskanimiz, bizler, kulüp baskanimiz, yönetimimiz ve takim olarak moraller yerinde her maça kazanmak için çikiyoruz. 1 maç eksigimiz var, ligde 3. siradayiz. Eksik maçi da Subat'in 16'sin da Nurdag ile Adana'da oynayacagiz. Ardindan lig lideri olan önemli ve güçlü bir rakip Mihaliççik Spor Kulübü ile oynayacagiz. Tüm maçlari kazanma hedefimiz var ama, önümüzdeki bu iki maçi kazanip yolumuza emin adimlarla devam etmek istiyoruz' dedi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı