Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

HEPSİ SAĞLIĞINIZ İÇİN

HEPSİ SAĞLIĞINIZ İÇİN

HEPSİ SAĞLIĞINIZ İÇİN

HEPSI SAGLIGINIZ IÇIN

 

   Covid-19 önlemlerimiz ve uygulamalarimiz Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) tarafindan “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

      Içinde bulundugumuz  pandemi sürecinde çalisanlarinin, ailelerinin ve ziyaretçilerinin sagligini korumak, hijyenik bir çalisma ortami yaratmak adina, bir çok önlemi hayata geçiren ve titizlikle uygulayan  M1 Adana Alisveris Merkezi bu çalismalarini sertifikalandirarak bir sorumluluk örnegi  daha sergiledi.

    Bölgemizin ve ülkemizin Perakende sektöründe  önde gelen Alisveris Merkezlerinden biri olan M1 ADANA AVM  , TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programi kapsaminda yapmis oldugu basvuru ile   Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) uzmanlari  gerçeklesen, denetimler sonucunda  TSE tarafindan verilen  “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”ni  almaya hak kazandi.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçin Öz  pandemi döneminde  alinan tedbirleri  ve yapilan basvuru sonrasi gelinen süreci su sekilde özetledi: “Sürecin en basindan itibaren virüsten hep bir adim önde olma amaciyla tedbirlerimizi siki tuttuk. Tedbirlere öncelikle ofislerimizden basladik.  Bu süreçte çalisanlarimiz nöbet sistemi ile gerek ofisten gerekse evlerinden çalismalarina devam ederken, durmasi mümkün olmayan hizmet alanlarimizda minimum personel ile çalismayi organize ederek vardiya saatlerimizi revize ettik. Kendi içimizdeki bu uygulamalarin yani sira ziyaretçilerimiz için sosyal mesafe ve maske kullanimi konusunda titiz davrandik. AVM girislerinde  ates ölçümleri, tüm ortak alanlarda ki periyodik dezenfekte islemleri, bulas riskini azaltabilmek amaci ile m²’ye göre kullanim alanlari düzenlemeleri, tüm alanlarda ki sosyal mesafe kurallari, ve  uygulamalarimiz ile hem magaza çalisanlarimiz hem de ziyaretçilerimiz  için güvenli bir ortam olusturduk.” dedi.

  Yalçin Öz : “Pandemi süresince aldigimiz önlemler, gösterdigimiz özen, uyguladigimiz yüksek kalite ve hijyen standartlarimiz sayesinde Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) tarafindan “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendik. Tüm misafirlerimiz ve çalisanlarimizin sagligina verdigimiz önemin göstergesi olan bu belgeyi duyurmaktan mutluluk duyariz.”  dedi.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplari (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana

Web sitesi: www.m1adana.com.tr

 



Anahtar Kelimeler: HEPSİ SAĞLIĞINIZ İÇİN
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli