Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Her işin başı sağlık

Her işin başı sağlık

Çukurova Belediyesi ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi protokol imzalandı

Çukurova Belediyesi ile Türkmenbasi Tip Merkezi protokol imzalandi

Her isin basi saglik

Çukurova Belediyesi ve Türkmenbasi Tip Merkezi arasinda, “Çukurova Saglik Günleri” adli isbirligi protokolü imzalandi. Protokol Baskan Soner Çetin ve Türkmenbasi Tip Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Hasan Boga tarafindan imza altina alindi. Protokol; Çukurova Belediyesi personelinin poliklinik hizmetlerinden indirimli yararlanmasini ve saglikli ilgili seminerler düzenlenmesini kapsiyor.

Çukurova Belediyesi ile Özel Türkmenbasi Tip Merkezi arasinda “Çukurova Saglik Günleri Protokolü” imzalandi. Protokol; Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve Özel Türkmenbasi Tip Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Uzman Dr. Kardiyolog Hasan Boga tarafindan imza altina alindi.

Sözkonusu protokolle Çukurova Belediyesi personeli Özel Türkmenbasi Tip Merkezi’nde poliklinik hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacak.

Ayrica protokol kapsaminda Türkmenbasi Tip Merkezi’nde görev yapan uzman personel Çukurova Belediyesi Emekli Dinlenme Evleri, Kadin Sohbet ve Dayanisma Evleri ile Gülen Yüzler Semt Kreslerinde saglikla ilgili seminerler verecek. Seminere katilacak vatandaslara Türkmenbasi Tip Merkezi tarafindan indirim karti verilecek. Indirim karti olan vatandaslar saglik hizmeti almak istediginde poliklinik hizmetleri ile tahlil ve görüntüleme islemlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacak.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her konuda belediye personelinin yaninda olduklarini belirterek, bunun yaninda Çukurova halkinin ve kreslere devam eden çocuklarin saglik konusunda bilinçlenmesine destek olmak istediklerini söyledi. Protokolün kapsaminin çok genis oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, isbirliginin her iki tarafa da hayirli olmasini diledi.

Özel Türkmenbasi Tip Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Hasan Boga da, Çukurova Belediyesi ile isbirligi içinde olmanin kendilerini mutlu ettigini ifade etti.

Hazirlanan protokol Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve Dr. Hasan Boga tarafindan baskanlik makaminda düzenlenen törenle imza altina alindi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli