Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

'HERŞEY VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE HUZURU İÇİN '

'HERŞEY VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE HUZURU İÇİN ' 'KOLAYLAŞTIRACAĞIZ ZORLAŞTIRMAYACAĞIZ'

'HERSEY VATANDASLARIMIZIN RAHATI VE HUZURU IÇIN '

'KOLAYLASTIRACAGIZ ZORLASTIRMAYACAGIZ'

2020-2024 yili Stratejik Plan Hazirlama' konulu toplantida konusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir 'Tüm kamu idarelerinin yol haritasi olan stratejik planimizda hedefimiz Yüregir'de yasayan vatandaslarimiza huzurlu ve mutlu yasam alanlari olusturmaktir.' dedi. Birim müdürleri ve çalisanlarin katildigi toplantida planin paydaslarinin Yüregir'de yasayan vatandaslar olacagini belirten Baskan Kocaispir 'Vatandaslarimiz, muhtarlarimiz, sivil toplum örgütleri temsilcileri, esnaflar, ögrenciler ve her kesimin fikirleri alinarak programimizi hazirlayacagiz. Bunun yani sira Adana'da bulunan bütün kamu kurum ve kuruluslari ile de isbirligimiz kesintisiz sürecektir.' dedi.

Bütün paydaslara ulasarak herkesin fikrinin alinmasini, ayaklari yere basan, kurumsal bir anlayisin 2020-2024 yili stratejik planina yansitilmasini isteyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir 'Vatandasa dokunacak her isin sonuna kadar arkasinda olacagim. Yüregir'in gelecegini Yüregir'de yasayan vatandaslarimiz belirlemelidir. Vatandaslarimizin istek ve talepleri her zaman önceligimiz olacaktir.' seklinde konustu.

VATANDASLARIMIZIN ISINI KOLAYLASTIRACAGIZ

17 yildan bu yana aktif siyasetin içerisinde oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir 'Yüregir Belediye Baskani olduktan sonra siyasi kimligimizi bir kenara koyarak bütün Yüregir'in belediye baskaniyim. Bizim hizmet anlayisimiz hiç kimseyi ayirt etmeden vatandasin isini kanun ve nizamlar çerçevesinde zorlastirmadan ve araci olmadan halletmek ve vatandasa güler yüzlü olmak kirmizi çizgimizdir.Bunlara uymayan, vatandasi azarlayan, isi zorlastiran bürokratla çalismamiz mümkün degildir.' diyerek çalisanlarin vatandas odakli çalismalarini istedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli