Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Hülya Erdem: 'Çocuklarımıza derman olacağız'

Hülya Erdem:

Hülya Erdem: 'Çocuklarımıza derman olacağız'

Ceyhan Belediyesinin baslattigi kampanya ile yardimseverlerden toplanan bilgisayar ve tabletler ögrencilere dagitilacak

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, bilgisayar ve tableti olmadigi için magdur olan ögrenciye tablet hediye ederek kampanya baslatti.

Baskan Hülya Erdem'in mahalle gezileri sirasinda karsisina çikan ve tableti olmadigi için egitim göremedigini dile getiren 6. sinif ögrencisi Sedat Kaan Dayanan'in talebi üzerine kampanya baslatan Ceyhan Belediyesi, ilk tabletini ihtiyaç sahibi ögrenci Sedat Kaan'a verdi. Ülkemizde uzaktan egitim döneminin yasandigi günlerde ihtiyaç sahibi ögrencilerin magduriyetini gidermek için baslatilan kampanyada, hayirsever vatandaslardan toplanacak bilgisayar ve tabletler, magdur olan ve tablet alma gücü olmayan ögrencilere dagitilacak.

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 'Bana gelerek 'Baskan anne benim tabletim olmadigi için egitim göremiyorum' diyen evladimiz yüregimi sizlatti. Ailesinin nezdinde çocugumuza tabletini hediye ettim. Onlar bizim gelecegimiz, onlar bizim gururumuz, egitim almalarinda ve kendilerini gelistirebilmeleri açisindan teknolojik gelismelerden faydalanmalari lazim.

Covid-19 ile mücadele ettigimiz pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ögrencilerimize egitim alabilmeleri için bilgisayar ve tablet saglanmasi ile çok önemli bir hayir isine vesile olmaktan, is adamlarimiz ve hayirseverler ile yardima muhtaç aileler arasinda hayir köprüsü kurmaktan gurur duyuyoruz. Insallah bu güzel kampanya ile 'Çocuklarimiza da derman' olacagiz' dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli