Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İFTAR PROGRAMINDA ‘BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA’ VURGUSU

İFTAR PROGRAMINDA ‘BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA’ VURGUSU

14 MAYIS DEĞİŞİMİN MİLADI OLACAK

İFTAR PROGRAMINDA ‘BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA’ VURGUSU -

14 MAYIS DEĞİŞİMİN MİLADI OLACAK
CHP Milletvekili aday adayı Yılmaz Yakar ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında önemli bir buluşma gerçekleşti. Organizasyona Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Karalar, burada yaptığı konuşmada; Adana’da birlik, beraberlik ve dayanışma örneklerinin her geçen arttığını belirterek, Millet İttifakı’nı tüm güçleriyle hak ettikleri yere getireceklerini ifade etti. 
BÜYÜK DAYANIŞMA
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise konuşmasında, “Adana’da, özellikle de Çukurova’da yaşanan deprem sonrasında tüm kesimlerde gözle görülür bir dayanışma yaşanıyor. Biz Adanalılar zaten öyleydik; ama bu süreç bizlere çok şey öğretti. İnanıyoruz ki bu güç ve özveriyle bu dayanışma selini sadece Adana’da değil tüm ülkeye yayarız. Buna da çok az kaldı, 14 Mayıs bu değişimin miladı olacaktır.” dedi. 
TARİHİ BİR SEÇİM
CHP Adana Milletvekili aday adayı Yılmaz Yakar da tüm katılımcılara teşekkür ederek, şunları söyledi: “Zeydan Başkanımız, Soner Başkanımız ve tüm dostlarımız bizleri onore etti. Bugün bir arada olmamız, aynı sofrada aynı yemeği paylaşmamız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Birliğimiz ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Tarihi bir seçime çok az kaldı, inanıyorum ki bu seçim milletimizin iradesine sahip çıktığı bir buluşma olacak. Kimse endişe etmesin; var gücümüzle bizler çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan milletimiz olacaktır.”



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu