Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

'İktidara gelir gelmez en az yüzde 100 maaş zammıyla işe başlayacağız'

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN İŞÇİYE, EMEKLİYE MEMURA YÜZDE YÜZ ZAM SÖZÜ

YENIDEN REFAH PARTISI’NDEN ISÇIYE, EMEKLIYE MEMURA YÜZDE YÜZ ZAM SÖZÜ


TÜIK’in haziran ayi enflasyon verilerini paylasmasinin ardindan bir açiklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal iktidara geldiklerinde ilk islerinin olacagini söyledi. Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal TÜIK’in açikladigi rakamlara tepki gösterdi. Rakamlarin gerçegi yansitmadigini vurgulayan Baysal, 'Bu rakamlar bile ülkemizin ekonomisinin ne kadar kötü yönetildiginin bir göstergesidir' dedi.


Yillik enflasyonun resmi verilere göre yüzde 78,62 olarak açiklandigini hatirlatan Baskan Baysal; Gerçek enflasyon yillik yüzde 160 seviyesindedir. Hükümet her zaman oldugu gibi yine sabit ücretlileri enflasyona ezdiriyor. Geçtigimiz gün açiklanan asgari ücret artisi da kamu görevlileri ve emeklilere yapilan zam da bize hükümetin sabit gelirlilerin refahini hiç düsünmedigini söylüyor' ifadelerini kullandi.
Asgari ücretin açlik siniri olan 6500 TL’nin de altinda kaldigini vurgulayan Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal; açiklamalarini; 'Iktidarin artik millete verecegi birsey kalmamistir. Yeniden Refah iktidari “önce millet” ve “paylasimda adalet” anlayisiyla hareket ederek dar gelirlinin yüzünü güldürecektir.
Ülkemizde hakça paylasim ve adaleti saglayacagiz. Bahanelerin, mazeretlerin ardina siginmayacagiz. Hep üretecegiz. Projelerimiz hazir. Her bakanlikta ilk 100 günde ne yapacagimiza dair çalismalarimiz hazir. Faize para aktarmaktan vazgeçecegiz. Kamudaki israfi önleyecegiz. 'Önce millet' diyerek sabit gelirli vatandaslarimiza adil sekilde kaynak aktaracagiz. Söz veriyoruz; Isçiye, memura, emekliye iktidara gelir gelmez en az yüzde 100 maas zammiyla ise baslayacagiz. Bunu daha önce yapmistik. Yine biz yapacagiz' sözleriyle tamamladi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli