Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İŞ ADAMI ARSLAN, BU DEFA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İŞ ADAMI ARSLAN, BU DEFA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İŞ ADAMI ARSLAN, BU DEFA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

IS ADAMI ARSLAN, BU DEFA IHTIYAÇ SAHIPLERININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 Adana’da Girisimci Genç  is adami Mustafa Arslan, korona virüs baslangicinda oldugu gibi, Ramazan ayinda da yaklasik 250 aileye yardim kolisi dagitiminda bulundu.

 

 yeni tip korona virüsle (Covid19) mücadele çerçevesinde daha önce Adana Geneline yaklasik 300 bin ücretsiz Maske dagitan Hayirsever is adami Mustafa Arslan, bu defa yardim Kolisinin yani sira  yaklasik 250 ihtiyaç sahiplerine Sebze ve kuru baklagiyat   dagtti.

. Gida kolisinin içerisinde Kahvaltilik, Seker,Nohut, mercimek, pirinç, bulgur, ay çiçek yagi, Tuz,makarna gibi temel ihtiyaçlarin yani sira Domates Patlican,Patates,Liman, Marol, Maydanoz,Havunç,ispanak gibi yiyeceklerin  yer aldigi , ramazan paketleri ihtiyaç sahibi 250 ailenin yüzlerini güldürdü.

 

Yaptigi yardimlarla gönüllere giren Mustafa Arslan,yaptigi açiklamada, normalde yaptigi yardimlari gizli tuttugunu  belirterek ancak bu Ramazan ayinda diger  maddi durumu iyi olan is adamlarin  da yardim yapmasi gerektigini hatirlatarak, “Para kazaniyorsan yardim yapmak için bu insanlarinda elini tasin altina koymasi gerek .  bizim is adami olarak Insanlarimiza bir sorumlulugumuz var .

 Bundan önce yeni tip korona virüsle (Covid19) mücadele çerçevesinde Adana Geneline yaklasik 300 bin adet ücretsiz Maske dagittik, Ben bir Adanali olarak,Insanlarima her zaman yardim etmeye hazirim

 Insan olarak bazi seylere dikkat etmemiz lazim,Yetisemedigimiz ailelerden de Haklarini helal etmelerini istiyorum. Insallah ileriki günlerde de bu yardimlarimiz devam edecektir diye konustu.

,ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI

  Girisimci Is adami Mustafa Arslan.o ellerinden geldigince sokak hayvanlarina da yetismeye çalistiklarini vurgulayarak “Allah'in yarattigi sahipsiz canlilar, bizim canlilarimizdir. 'Yaratilani yaradan da ötürü severim' felsefesiyle sokak hayvanlarina da yetismeye çalisiyoruz. Disarida sahipsiz Sokak Hayvanlarina da elimizden geldigi mama ve diger gida takviyesi yaptiklarini ifade etti



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli