İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı...

İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı...

İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı...

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Çukurova’nin temizligi için fedakarca görev yapan emekçilerle ayri ayri gurur duydugunu söyledi. Baskan Soner Çetin, Temizlik Isleri Müdürlügü santiyesinde isçilerle bulustu, onlarla ögle yemegi yedi. Isçilerin yogun alkislari ve sloganlarla karsilanan Baskan Soner Çetin, “Sizler görevinizi sürece en iyi sekilde layikiyla yaptiginiz sürece biz bu bayragi hiç asagi düsürmeyiz. Her zaman en yüksekte tutariz. Emekçi kardeslerimizin hepsiyle ayri ayri gurur duyuyorum. Her zaman gönlümüzle yüregimizle ruhen bedenen her zaman beraberiz” dedi.

 

Özellikle pandemi sürecinde sahada çalisan emekçilerin hakkinin hiçbir zaman ödenmeyecegini belirten Baskan Soner Çetin, “Sizlerin Çukurova halki için elinizden gelenin en iyisini yaptiginizi biliyorum. Isçi kardeslerimin arasinda en yüksek yüzdeyle maas alan siz degerli temizlik isçilerimiz için ne yapsak hakkiniz ödenmez. Ben de sizin bir kardesiniz olarak konusuyorum; bizler hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve kardeslerimsiniz. Belediyenin daha da düze çikardigimiz zaman göreceksiniz ki sizler bir sey talep etmeden ayni bir sendika temsilciniz gibi sizleri savunan bir kardesiniz bu koltukta oturuyor. Sizler için en iyi sartlari gerçeklestirmeye çalisacagim. Bundan kuskunuz olmasin” seklinde konustu.

 Baskan Soner Çetin, belediyenin asli görevinin temizlik, park bahçeler hizmetleri ve yol oldugunu belirterek, bu islerin eksiksiz yapilmamasi durumunda diger hizmet ve yatirimlarin bir anlam ifade etmeyecegini söyledi. Özverili çalismalari için tekrar isçilere tesekkür eden Baskan Soner Çetin, daha sonra isçilerle birlikte ögle yemegi yedi. Baskan Soner Çetin, isçiler tarafindan coskuyla ugurlandi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun asgari ücretin 3 bin 100 lira olmasi gerektigini söylemesinin ardindan Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nde en düsük ücretin 3 bin 350 TL olarak uygulanacagini açiklamisti.