Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kaçırdıkları genci darp edip elektro şok verdiler

Kaçırdıkları genci darp edip elektro şok verdiler

Adana’da bir kişiyi kaçırıp işkence yapıp, elektro şok verdikten sonra çıplak halde bıraktığı öne sürülen 3 zanlı ile onlara yardım ettiği iddia edilen biri kadın 2 kişi yakalandı.

.

Adana’da bir kisiyi kaçirip iskence yapip, elektro sok verdikten sonra çiplak halde biraktigi öne sürülen 3 zanli ile onlara yardim ettigi iddia edilen biri kadin 2 kisi yakalandi.

Adana'da bir kisiyi kaçirip iskence yapip, elektro sok verdikten sonra çiplak halde biraktigi öne sürülen 3 zanli ile onlara yardim ettigi iddia edilen biri kadin 2 kisi yakalandi.

Edinilen bilgiye göre olay, 11 Aralik'ta saat 22.00 siralarinda merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. Evinden çikan A.Ç. (22), yanina gelen 3 kisi tarafindan otomobille kaçirildi. Süpheliler, Seyhan ilçesindeki bir ofise götürdügü A.Ç.'yi saatlerce dövdükten sonra elektro sok vererek iskence uyguladi. Süpheliler, cep telefonu ve 100 lirasini gasp ettikleri A.Ç'yi, sabaha karsi çiplak halde evinin önüne geri birakti. Adana Emniyet Müdürlügü'ne giden A.Ç.'nin sikayeti üzerine Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti.

Olayin yasandigi bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, süphelilerin Umut Ç. (22), kardesi Ahmet Ç. (19) ile arkadaslari Mehmet T. (28) oldugunu tespit etti. A.Ç.'nin iskence gördügü ofise özel harekat polisleriyle düzenlenen operasyonda, kardesler gözaltina alindi. Ofiste yapilan aramalarda 3 tabanca, elektrosok cihazi ile biçak ele geçirildi.

Izine rastlanmayan diger zanlinin ise Güzelyali Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde saklandigi belirlendi. Söz konusu daireye yapilan baskinda süpheli Mehmet T., banyodaki asma tavan arasinda saklanirken yakalandi. Ayrica zanlinin saklanmasina yardim ettikleri öne sürülen kiz arkadasi Sevval Ç. (19) ile Ramazan K. de (35) gözaltina alindi.

Emniyete götürülen süphelilerden Mehmet T., ifadesinde, “A.Ç.'yi Umut kaçirdi. Ofise getirdiklerinde dövdük. Sonrasinda da geri biraktik” dedi. Umut Ç. ise A.Ç.'yi kendilerine iftira attigi ve aleyhlerinde polise yalan beyanda bulundugu gerekçesiyle kaçirdiklarini öne sürdü. Ayrica süphelilerin yagma, fuhsa tesvik, kasten yaralama, santaj gibi suçlardan çok sayida kayitlarinin oldugu bildirildi.

Emniyetteki islemleri tamamlanan Sevval Ç. ile Ramazan K. savcilik talimatiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakilirken, diger 3 süpheli ise adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan Mehmet T. ile Umut Ç. tutuklanirken, Ahmet Ç. ise ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı