Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kadın cinayeti son anda engellendi

Kadın cinayeti son anda engellendi

Kadın cinayeti son anda engellendi

 

Kadin cinayeti son anda engellendi

Bir kadinin bagirarak kendilerine dogru kostugunu gören oto yikama dükkani dükkan sahibi Mesut Ünsal, elinde pompali tüfek bulunan ve kadini saçlarindan çekerek yakalamaya çalisan adami durdurdu. Kadinin adamin elinden son anda kurtarildigi olay saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Görüntülerde can havliyle kendisini oto yikamaciya atan kadinin pesinde, elinde pompali tüfekle kovalayan bir adam oldugu görüldü. Ona ragmen oto yikama dükkaninin sahibi Ünsal, kadini adamin elinden çekip aldi ve vermemek için mücadele etti. Elinde pompali tüfek bulunan adamin tehditlerine ragmen kadini vermediklerini belirten Ünsal, 'Müsterimizin arabalarini yikiyorduk. Bir bayan karsidan 'beni öldürecek' falan diye kosarak geliyordu. Koltugun üzerinde oturuyorum sesini duyduktan sonra firladim ama tabi kadini adamin elinden kurtarmak görevimiz oldu. Kadina ne oldu falan dedim, 'abi beni öldürecekler' dedi. 'Beni sürekli takip ve taciz ediyor' dedi. Neyse bir sekilde kendisini misafir ettik. Adam bahçede 15-20 dakika bekledi. 'Agabey ben kizi almadan gitmem' dedi. Biz de 'kizi vermeyiz' dedik. Polisi aradik o sirada polisin gelecegini bildigi için adam çekti gitti' dedi.

'Kadin cinayetlerinin engellenmesi gerek'

Kadin cinayetlerinin engellemesi gerektigini belirten Ünsal, adamin, kadinin bosanma asamasindaki esi oldugunu ögrendiklerini belirtti. Ünsal, 'Adam Ankara disindan gelmis. Aile normalde 3-4 tane yer degistirmis. Ama adam her seferinde buluyormus. Olay yargiya tasindi ama bu süreçten sonrasini zaten kendileri takip edecekler' diye konustu.

'Yoldan geçen insanlar tepkisiz kaliyor'

Yoldan geçen insanlarin normal bir sey varmis gibi baktiklarini ve tepkisiz kalmalarini da elestiren Ünsal, 'Herkes normal bir sekilde bakti yani simdi normalde herkesin çolugu çocugu var ama biz elimizden geleni yaptik. Gerçekten yoldan geçen insanlarin bakmasi olay bittikten sonra yanima gelip 'ya sana tesekkür ederim' veya 'kardesim çok sag ol' demesi de garip bir seydi. Ben yerimden kalkarken emin ol bir saniye bile düsünmedim' ifadelerini kullandi.
Diger taraftan, polisten edinilen bilgilere göre adamin yakalanma çalismalarinin sürdügü kaydedildi. Ayrica, kadinin ifadesi alindiktan sonra ailesine sag salim bir sekilde teslim edildigi bilgisine ulasildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli