Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kadınlara psikolojik destek

Kadınlara psikolojik destek

Kadınlara psikolojik destek

Kadinlara psikolojik destek

Koronavirüs tehdidinden dolayi insanlarin evde kalmasinin kadinlara yönelik siddeti artirdiginin belirlenmesinin ardindan harekete geçen Çukurova Belediyesi, kadinlara psikolojik ve sosyolojik destek hattini uygulamaya koydu. Hatti arayan kadinlar uzmanlardan psikolojik ve sosyal destek alacak.

Çukurova Belediyesi kadinlari koronavirüs tehdidinin yasadigi bu sikintili süreçte de unutmadi. Salgin tehdidi dolayisiyla insanlarin büyük bölümünün evde kalmasi sonucu kadinlara yönelik siddetin arttiginin ortaya çikmasi Çukurova Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Çukurova Belediyesi fiziki ve psikolojik siddete maruz kalan kadinlara yardimci olabilmek amaciyla destek hatti kurdu. Hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasinda 05395774787 ve 05395774797 numarali telefonlari arayan kadinlara uzmanlar psikolojik ve sosyal destek verecek. Danisma hattinin sadece Çukurova’da yasayan degil Adana’nin tüm ilçelerindeki kadinlara hizmet verecegi bildirildi.

HER TÜRLÜ DESTEGE HAZIRIZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, belediye olarak kadinlara her zaman pozitif ayrim yaptiklarini belirterek, “Kadinlara yönelik projelerimiz tüm Türkiye’ye örnek olmustur” ifadesini kullandi.

Koronavirüs salgini dolayisiyla insanlarin evlerinde kaldigini, bu durumun da kadinlara yönelik siddeti artirdigini belirlediklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Biz de kadinlara destek olmak amaciyla böyle bir hizmeti uygulamaya basladik. Görev basindaki uzmanlarimiz sorun yasayan kadinlarimiza psikolojik ve sosyolojik destek verecek. Gerektiginde hukuki destege de haziriz” seklinde konustu.



Anahtar Kelimeler: Kadınlara psikolojik destek
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı