Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kadınlara yönelik projeler takdirle karşılanıyor

Kadınlara yönelik projeler takdirle karşılanıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu, Soner Çetin’den övgüyle söz etti

IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Yanikömeroglu, Soner Çetin’den övgüyle söz etti

Kadinlara yönelik projeler takdirle karsilaniyor

Atatürk Kadin Yasam Köyü, Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi, Kadin Ürünleri Pazari gibi kadinlara yönelik projeleriyle dikkat çeken Baskan Soner Çetin’in bu konudaki basarisi Adana disinda da takdirle karsilaniyor. IYI Parti Genel Baskani Ayse Sibel Yanikömeroglu, Çukurova Belediyesi’nin kadina yönelik projelerinden övgüyle söz etti.

IYI Parti Sosyal Politikalardan ve Kadin Politikalarindan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayse Sibel Yanikömeroglu, kadinlara yönelik hizmetlerinden dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti, “Kadin kooperatifi çalismaniz oldugunu duydum. Tebrik ediyorum” dedi.

Ayse Sibel Yanikömeroglu, IYI Parti Il Baskani Göktürk Boyvadaoglu, Çukurova Ilçe Baskani Ilker Akça ve parti yöneticileriyle birlikte Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti.

SONER ÇETIN’DEN ÖVGÜYLE SÖZ ETTI

Çukurova Belediyesi’nin kadinlara yönelik projelerinden övgüyle söz eden Yanikömeroglu, “Kadinlara yönelik projelerinizden dolayi sizi kutluyorum. Ayrica kadin kooperatifi kurma çalismaniz oldugunu duydum. Çok sevindim” seklinde konustu.

IYI Parti’li Meclis Üyesi Azime Kocacik’in baskan yardimciligina getirilmesinden dolayi da Baskan Soner Çetin’e tesekkür eden Ayse Sibel Yanikömeroglu, “Kadinlara deger veren bir anlayisiniz var. Bu da bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

ATATÜRK YASAM KÖYÜ ÖRNEK PROJE

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Yanikömeroglu ve IYI Parti heyetine kadinlarina yönelik çalismalarini anlatti.

Atatürk Kadin Yasam Köyü’nde kadinlarin 29 dalda meslek kursu aldigini ve hem meslek sahibi olurken hem de hobilerine aman ayirdigini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Bunun yaninda 4 Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi açtik. Degisik günlerde hizmet veren 3 kadin ürünleri pazarimiz var” diye konustu.

KADINLARIMIZA DESTEK OLACAGIZ

Baskan Soner Çetin, çalisan kadinlarin çocuklarini güvenle emanet edebilecekleri bir yer olmamasinin en büyük sorunlardan biri oldugunu belirterek söyle devam etti:

“Bunun için 7 semt kresi açtik. Çalisan anneler, bu kreslere güven içinde çocuklarini emanet edebiliyor. Kreslerimiz hem çok kaliteli hizmet veriyor, hem de fiyatlar çok uygun. Kadinlarimizin emeklerinin degerlendirilmesi için kadin kooperatifi kuracagiz. Turunç reçeli ve narenciye sekerlemelerinin üretilecegi bu kooperatifte, ürünlerin satisini gerçeklestirecegiz. Böylece, kadinlarimiz üretimin içinde olacak ve aile ekonomisine katkida bulunacak. Kadinlarimizin hayatin içinde olmasini önemsiyoruz. Bu konuda çalismalarimiz devam edecek.”



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı