Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

KAHRAMAN’IN SEÇİMDE VERDİĞİ TEMPO VATANDAŞIN DİLİNDEN DÜŞMÜYOR

KAHRAMAN’IN SEÇİMDE VERDİĞİ TEMPO VATANDAŞIN DİLİNDEN DÜŞMÜYOR

28. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Birinci sıra adayı gibi çalışan Ak parti Adana 8. Sıra Milletvekili adayı Erol Kahraman, seçim çalışmalarında gösterdiği yoğun tempodan dolayı Ceyhan halının büyük takdir

 

KAHRAMAN’IN SEÇİMDE VERDİĞİ TEMPO VATANDAŞIN DİLİNDEN DÜŞMÜYOR

28. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Birinci sıra adayı gibi çalışan Ak parti Adana 8. Sıra  Milletvekili adayı Erol Kahraman, seçim çalışmalarında gösterdiği yoğun tempodan dolayı Ceyhan halının büyük takdirini topladı.

Aday adaylığı süreci ve adaylık süreci boyunca , gece gündüz halkla bütünleşmeye devam eden 8. Sıra Ak Parti Adana Milletvekili adayı Erol Kahraman,, il merkezi, ilçeler, köyler başta olmak üzere şehirde adım atılmadık yer bırakmadı.. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Kahraman, beyefendi kişiliği  ve siyaseti bilen biri olarak  her kesimden takdir topladı. Seçim çalışmaları boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı için tam destek istedi.   

SIRADA BELEDİYELER VAR

“ Türkiye’nin tarihi seçiminde zafer ile çıkan Ak Parti’nin  özellikle Ceyhan’da oylarını yükselten  Kahraman’ın ömrünü ülkesine ve milletine hizmet etmeye adamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin haklı gururunu yaşıyor.

 Seçim çalışmaları boyunca  Ak Parti Hükümetinin Ülke olarak bugüne kadar eğitimden, sağlığa, ulaşımdan ağır sanayi hamlesine kadar  çok geniş bir yelpazade önemli kazanımlar elde ettiği  hizmetleri vatandaşlara  anlatan Kahraman,Türkiye’nin eskiye dönme, kazanımlarını kaybetme gibi bir lüksü yok. Aziz milletimiz ülkemizin pes etmesini, diz çökmesini bekleyenlere bugüne kadar hiçbir zaman fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyeceğine olan inancımız tam.  İnşallah  zaferle çıktığımız bu Genel seçimlerin ardından 8 ay sonra yapılacak olan İdari ve Mahalli seçimlerinde de Ceyhan Belediyesi Başta olmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesini de alarak  “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda yeni bir atılım döneminin kapısını hep birlikte aralayacak hem şehrimizde hem ülkemizde  AK Parti ve Cumhurbaşkanımız’a en güçlü desteği verdiğimiz gibi . Belediye seçimlerinde de vereceği sinyallerini verdi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı