Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kalaşnikoflu bombacı firari hükümlü yakalandı

Kalaşnikoflu bombacı firari hükümlü yakalandı

Kalaşnikoflu bombacı firari hükümlü yakalandı

Adana'da cezaevinden firar ettikten sonra bir is yerine el yapimi bomba atan ve bir is yerine de Kalasnikofla saldiran hükümlü, polis tarafindan yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, 7 Ekim'de bir is yerine el yapimi bomba atilarak saldiri gerçeklestirildi. Ardindan 11 Ekim günü bir is yerine uzun namlulu silahlarla saldiri düzenlendi.


Bu iki olayin ardindan Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri zanliyi tespit edip yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalisma sonucunda zanlinin birden fazla kisiyle tehdit, hirsizlik esyasini satin alma suçlarindan 15 yil 3 ay hapis cezasiyla cezaevinde yatarken firar eden Ramazan E. oldugu belirlendi. Bunun üzerine devreye Infaz Büro Amirligi dedektifleri girerek hükümlüyü yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismada hükümlünün Alparslan Türkes Bulvarinda bir otomobilde valilik yönüne gittigi belirlendi. Polis otomobili takibe baslayinca firari hükümlü otomobilden inip Mithatpasa Mahallesi'nde kaçmaya çalisti. Ancak infaz dedektifleri Ramazan E.'yi kisa süren kovalama sonrasi yakaladi.
Emniyete getirilen firari hükümlü islemlerinin ardindan önce adliyeye daha sonra da cezaevine götürülürken, hakkinda bomba ve uzun namlulu silahla mala zarar vermekten islem de yapildi.
Ramazan E.'nin olayda kullandigi uzun namlulu silah da ele geçirildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli