Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

KALLEŞLER POLİSLERİMİZE POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

KALLEŞLER POLİSLERİMİZE POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

Adana'da uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranan şahıs, ev aramasına gelen 2 polis memurunu yaraladı

Ugradigi silahli saldiri sonucu yaralanan 2 polis memurunun hastanedeki tedavisi sürerken, saldirganin kaçtigi evden alinmasi için polis operasyon baslatti. Saklandigi evde yakalanarak gözaltina alinan sahis, islemlerinin yapilmasi için Adana emniyetine götürüldü.

Adana merkez Yüregir ilçesine bagli Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana gelen olayda, uyusturucu ve silah ticareti suçundan aranmasi olan Süleyman Isik'in evde oldugunu tespit eden polisler gözaltina almak için sahsin evine geldi. Bu sirada Isik, polislerin kendisini almaya geldigini görür görmez balkondan pompali tüfekle ates açti. Bu sirada Yüregir Ilçe Emniyet Müdürlügü'ne bagli Yüregir Arastirma Ekipleri'nde görevli polis memuru Hasan Arik gögsünden, ismi ögrenilemeyen diger polis memuru ise sirtindan vuruldu

 

POLISIMIZI  YARALAYAN ZANLI YAKALANDI

Yarali polisler, ambulansla hastaneye kaldirilirken saldirgan ise arka sokaga kaçti. Özel Harekat Polislerinin de destegiyle Isik, saklandigi evden polis ekipleri tarafindan alindi. Saldirganin kaçtigi evden alinma aniysa kameralar tarafindan görüntülendi.

Polis, olayla ilgili sorusturma baslatirken, yakalanan zanli yogun güvenlik önlemleri altinda Adana emniyetine sevk edilirlen hastaneye kaldirildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı