Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kaptı kaçamadı tutuklandı...

Kaptı kaçamadı tutuklandı...

Kaptı kaçamadı tutuklandı...

Adana'da otomobildeki üniversite ögrencisinin cep telefonunu alip kaçtiktan sonra yakalanan zanli tutuklandi.Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Eylül günü merkez Yüregir ilçesi, Dadaloglu Mahallesi Kozan Caddesi'ndeki bir banka subesi önünde meydana geldi. Iddiaya göre, annesi islem yapmak için subeye giren Berat Elbistanli (18), otomobilin içerisinde kaldi. Otomobile yaklasan kimligi belirsiz bir kisi, açik olan pencereden uzanarak, gencin elindeki cep telefonunu alarak kaçmaya basladi.

 

Ara sokaklara giren süpheli, izini kaybettirdi.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, süphelinin kimliginin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti. Çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, süphelinin Ugur Turmus (20) oldugunu tespit etti.

Ekipler, olay yerine yaklasik bir kilometre mesafedeki bir caminin bahçesinde çalilarin arasina saklanan süpheliyi kiskivrak yakaladi. Cep telefonu sahibine teslim edilirken, süphelinin, 'hirsizlik', 'uyusturucu bulundurma', 'ruhsatsiz silah bulundurma' suçlarindan çok sayida kaydi oldugu ögrenildi.Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ugur Turmus, çikarildigi mahkemece tutuklandi.



Anahtar Kelimeler: Kaptı kaçamadı tutuklandı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı