Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Karakaya,“Tezgâha gelme, Devlet’e gel!”

Karakaya,“Tezgâha gelme, Devlet’e gel!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, 25. ve 26. Dönem Milletvekili olarak temsil ettiği Adana’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, 25. ve 26. Dönem Milletvekili olarak temsil ettigi Adana’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

NATO Parlamenterler Asamblesi Siyasi Komitesi Üyeleriyle birlikte Suriyeli siginmacilarin kaldigi Sariçam Geçici Barinma Merkezi’ni gezen Karakaya, gün içinde MHP Adana Il Teskilati’ni, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’i ziyaret ederken, babasi vefat eden MHP Seyhan Ilçe Baskani Baha Bener’e, kardesi vefat eden Tasmedreseli Halil Ibrahim Altinisik’a bassagligi ziyaretleri gerçeklestirdi.

 

Il Teskilatini ziyaret

Karakaya, Il Teskilatini ziyaretinde MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, MHP MYK Üyesi Ugur Öztürk, MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü ve MHP Il Divan Kurulu Üyeleri ile MHP Adana KAÇEP Yöneticileri tarafindan karsilandi. MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci’nin çalismalar hakkinda bilgi verdigi ziyarette Mevlüt Karakaya ülke gündemine dair degerlendirmelerde bulundu.

CHP eski CHP degil…

Muhalefetin her geçen gün Türkiye’nin karsisinda konumlandigini anlatan Karakaya, özellikle Kemal Kiliçdaroglu baskanligindaki Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanlislarina dikkat çekti. Karakaya “Kesin olan su ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurdugu CHP ile bugün Kemal Kiliçdaroglu baskanligindaki CHP arasinda bir benzerlik kalmamistir. Bunu zaten kendisi 2014 yilinda bir televizyon programinda 'Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasinda dünya kadar fark var' seklindeki sözleriyle itiraf etmistir.” ifadesini kullandi. 

 

 

“CHP, Türkiye karsitlarinin isgali altinda”

Karakaya devamla sunlari söyledi:

“Bir asir önce Türk Kurtulus Savasi’ni baslatip, cephelerde savasan, Cumhuriyeti kuran milliyetçi iradenin ülkemize kazandirdigi CHP bugün ne acidir ki emperyalizmin oyuncagi terör örgütleriyle is tutan CHP’ye dönüsmüstür. Bugünkü CHP, Atatürk ve O’nun banisi oldugu Türkiye Cumhuriyeti karsitlarinin isgali altindadir. Vatandasa pazardaki domates, biber, patlicani isaret eden CHP ve kuyrugu IP ile vagonlari, yabanci ülkelerin elçileriyle kuytu köselerde Türkiye’nin egemenlik haklarini peskes çekmektedir. ‘Zillet Ittifaki’ adina kurulan masanin alti ile üstü nasil farkli ise vatandasa açtiklari pazar tezgâhi ile yabanci elçilere açtiklari tezgâh da çok farkli.”

Muhalefetin sikintilari istismar etmesi…

“Son iki yildir yasadigimiz pandemi sürecini basarili bir sekilde yöneterek dünyaya örnek olan Türkiye, küresel ölçekte etkileri devam eden ekonomik sikintilari mutlaka asacaktir. Daha önce nice badireleri atlatan aziz milletimiz, hissedilen bu zorluklari da sabirla, metanetle yenecektir. Nitekim devletimiz dar gelirli vatandaslarimizi rahatlatacak adimlari atmaya devam etmektedir.”

Adana’dan çagrida bulundu

“Milli Mücadele’ye ilham kaynagi olmus Adana’dan bu vesileyle çagrida bulunuyoruz. Ekonomik sikintilari her gün, her saat istismar ederek ihanetlerini gizleyen CHP, IP ve diger muhalefet partilerine mensup vatandaslarimiz fitne tuzagina düsmemeli. Diyoruz ki ‘Zillet’ tezgâhina gelme, ‘Devlet’ gel! Basbugumuz Alparslan Türkes’in 1969’da Adana’da kurdugu, bugün Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliginde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle içeride ihanete, disarida husumete karsi mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi tüm vatandaslarimizi ayrimsiz kucaklamaktadir. Tasada ve kivançta bir oldugumuz aziz milletimizi, zorluklari da birlikte yenmeye davet ediyoruz.”



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı