Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Karalar, incelemelerde bulundu, görevliler çorba ve ekmek dağıttı

Karalar, incelemelerde bulundu, görevliler çorba ve ekmek dağıttı

Karalar, incelemelerde bulundu, görevliler çorba ve ekmek dağıttı

Bir asirdir yagmayan yagisin düstügü Adana’da magdur vatandaslarin sorunlarini dinlemek üzere ziyaretlerde ve incelemelerde bulunan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, ugranilan zararin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapilacagini kaydetti.

BÖYLE YAGMUR GÖRÜLMEDI

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Adana’ya bir asirdir yagan en siddetli yagmurun etkiledigi mahallelerde incelemelerde bulundu, halkin sorunlarini dinledi, magdur olanlara destek verilmesi için elden ne geliyorsa yapilacagini söyledi.

 

Yagmurun en siddetli yagdigi, 24 Aralik’i 25 Aralik’a baglayan gece kurtarma, tahliye ve sele müdahale operasyonlarina sabaha dek bizzat katilan ve yöneten Baskan Zeydan Karalar, “Bir yilda yagan yagmurun yarisi kadar yagmur 3 gün içinde düstü. Zarar gören yerlerde, evlerde tespit yapilacak ve zararlar ilgili kurum ve kuruluslarca karsilanacak” dedi.

 

Halkin endiselerini ve sikayetlerini dinleyen Baskan Zeydan Karalar, uzun yillardir biriken altyapi sorunlarini olabildigince azaltmak için var güçleriyle çalisacaklarini belirterek, her türlü problemle ilgili halkin yaninda olduklarini kaydetti.

 

HALKA EKMEK VE ÇORBA…

Adana Büyüksehir Belediyesi, halka ekmek ve çorba dagitimi gerçeklestirdi.

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı