Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karataş Arıtma Tesisi Projesi İhaleye çıkıyor.

Karataş Arıtma Tesisi Projesi İhaleye çıkıyor.

Karataş Arıtma Tesisi Projesi İhaleye çıkıyor.

Karatas Aritma Tesisi Projesi Ihaleye çikiyor.

Karatas’ta alt yapi çalismalarinin tamamlanmasi sonrasi bir türlü çözülemeyen aritma tesisi projesi Ankara da gerçeklestirilecek ihale ile son buluyor.

Karatas Belediye baskani Necip Topuz aritma tesissi ile ilgili sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklama ile ihalenin gerçeklestirilecegi tarihi verdi.

Baskan Topuz yaptigi açiklama da; “

Gözün aydin #Karatas!

Alt yapi çalismalarinin basladigi günden bizzat takipçisi oldugumuz “Atik Su Aritma Tesisi Projesi” hayata geçiyor...

Su ve Kanalizasyon ve Altyapi Projesi (SUKAP) gerçeklestirmek üzere Merkezi Yönetim Bütçesine konulan ödenegin ve Iller Bankasi tarafindan kullandirilacak kredinin belediyeler bazinda dagilimi 2017'de yapilmistir. Sonrasinda, Atik Su Aritma Tesisi Projesi tamamlanmis olup ihale yapim asamasina gelmistir. Büyüksehir Belediye borçlanmasinda, Cumhur ittifaki Büyüksehir Belediye Meclis üyelerimiz Adana’miz ve Karatas’imizin hayrina olan bu hizmete EVET diyerek destek vermistir.

Karatas Belediyesi olarak, bu projenin en basindan bugüne Karatas halki için takipçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Ve bu güzel haberi büyük bir heyecanla siz degerli halkimiza paylasmanin gururunu yasiyoruz.

Atik Su Aritma Tesisi Yapim ihalesi 16/07/2020 tarihinde Ankara’da yapilacaktir. Karatas halkimiza ve tüm Adana'miza hayirli olsun.

Karatas’imizin gelecegi için çok önemli olan bu yatirimin yapilmasinda basta Sayin Cumhurbaskanimiza, Bakanlarimiza, Bölgemizin Milletvekillerine, Il Bank Yönetim Kuruluna, Adana Valiligimize ve Büyüksehir Belediyesine Karatas halkimiz adina çok tesekkür ediyoruz.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı