Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karataş Belediyesi Spor Salonu Açıldı...

Karataş Belediyesi Spor Salonu Açıldı...

Karataş Belediyesi Spor Salonu Açıldı...

Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, Karatas Kaymakami Fatih Ayaz, Eski Milli Futbolcu Hasan Sas ve vatandaslarin katilimi ile hazirliklari Karatas Belediyesince tamamlanan Fitness salonunun açilisini gerçeklestirdi. Spora ve sporcuya verdikleri önemi bir kez daha gösteren Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, sporcu kimligi ile ön plana çikan bir kent yaratacagiz dedi.

 

Karatas Belediye Baskani Necip Topuz; “ Ilçemizde spor alt yapisinin ilerleyememesindeki nedenlerin basinda gelen tesis sikintisini, belediyemizin kisitli imkânlarini kullanarak gelistirmek yönünde gayret gösteriyoruz. Öncelikle ilçemizde bulunan Karatas Stadyumunu ve Kapali Spor Salonunu 15 yilligina kiraladik. Çalismalari yakin zamanda tamamlanacak olan tesislerin yani sira Tuzla mahallemizde yer alan stadyumun da aktif hale getirilmesi amaci ile çalismalara baslayarak kiralanmasi yönünde basvurumuzu gerçeklestirdik.

 

Ilçemizdeki gençlerimizin spor yapabilmelerini saglamak amaci ile Atapark içerisine spor alanlari olusturma çalismalarimiz halen devam etmekte. Kendini spor ile ifade edebilecek bir nesil yetistirmek amaci ile gerçeklestirdigimiz çalismalara son olarak ta hazirliklarini tamamladigimiz Fitness salonunu da halkimizin kullanimina açtik. Ilçemizde yetenekli gençlerimizin kesfedilerek sporcu kimligi kazandirilmasi amaci ile çalismalarimizi sürdürecegiz. Fitness salonu inaniyorum ki bagimlilik ile mücadele çalismalari kapsaminda da gençlerimize yönelik olumlu sonuçlar doguracak ve saglikli yasam amaçli sporun önemini benimsetecektir. Belediyemizce isletmesi yapilacak olan Spor salonumuzun Karatas’imiza hayirli olmasi ümidi ile nice sporcular yetistirmesini temenni ediyorum.” dedi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı