Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Karataş Belediyesi tarım işçilerini unutmadı

Karataş Belediyesi tarım işçilerini unutmadı

Karataş Belediyesi tarım işçilerini unutmadı

Corona virüs tedbirleri sebebi ile 1-2-3 Mayis tarihlerinde uygulanan sokaga çikma yasaginda gece saatlerinde bastiran siddetli yagis sonrasi çadirlari sular altinda kalan mevsimlik tarim isçilerini, Karatas Kaymakamligi ve Karatas Belediyesi yalniz birakmadi.
Yasagin ilk günü gece saatlerinde aniden bastiran siddetli yagis sebebi ile Karatas’in Tuzla mahallesinde bulunan tarim isçilerinin çadirlari su altinda kaldi. Alanda incelemede bulunan Karatas Belediye Baskani Necip Topuz ve Karatas Kaymakami Fatih Ayaz tespitler sonrasi gerekli yardim Karatas Belediyesince vatandaslara ulastirildi.


Karatas Belediyesi 500 kisiye Gida, Maske, Çocuk bezi ve Ramazan dolayisi ile Sahur ve Iftar yemegi yardiminda bulundu.
Karatas Belediye Baskani Necip Topuz; Corona virüs sebebi ile verdigimiz mücadele kapsaminda dezenfeksiyon ve maske dagitimi çalismalarimizi araliksiz gerçeklestirir iken ayni zamanda magdur vatandaslarimiza da yaninda olmaya gayret gösteriyoruz. Persembe gecesi siddetli yagis sebebi ile Tuzla Mahallemizde çadir kentte yasayan ve çadirlari su altinda kalan Mevsimlik Tarim isçilerimizi yalniz birakmayarak Ilçe Kaymakamimiz Fatih Ayaz ile birlikte alanda incelemelerde bulunduk.

 Siddetli yagistan zarar gören vatandaslarimiza gida, maske, çocuklara giyecek, oyuncak ve bebek bezi, sahur destek paketi ve iftarlarini gerçeklestirebilecekleri sicak yemek destegi yardiminda bulunduk. Siddetli yagis sebebi ile bu sene ikinci su baskini ile karsi karsiya kalan ve magdur olan vatandaslarimiza dün oldugu gibi bugün de yasadiklari zor durum karsisinda destek vererek yanlarinda olduk. Biliyoruz ki biz birlikte güçlüyüz ve her sorunun üstesinden birlikte geliriz.” Dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli