Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karataş Belediyesi zararlılarla mücadelede hız kesmiyor

Karataş Belediyesi zararlılarla mücadelede hız kesmiyor

Karataş Belediyesi zararlılarla mücadelede hız kesmiyor

BASKAN TOPUZ SINEKLERI YOK ETMEDE KARARLI

Afet sebebi ile yasadiklari zorluklarda yiyecek, gida ve giysi desteginde bulunan Karatas Belediyesi Pandemi süresi içerisinde de dezenfeksiyon ve gida yardim kolileri ile çadir kentlerde yasayan mevsimlik tarim isçilerini desteklemeye devam ediyor.

 

Karatas Belediye baskani Necip Topuz; “ Ilçemizde özellikle Tuzla ve Karagöçer agirlikli bölgelerde yasamlarini sürdüren mevsimlik tarim isçilerimiz yasam mücadelelerinin yani sira dünyayi etkisi altina alan Corona Virüs ile de mücadele etmek zorunda kalmislardir. 

Bu süreçte bizler mevsimlik tarim isçilerimizin yanarinda olmaya gayret göstererek gida, giyim ve dezenfeksiyon çalismalarimizi bu alanlarda düzenli araliklar ile gerçeklestirdik. Ayrica hijyenin önemine deginerek gerekli bilgilendirme ve uyari çalismalari ile birlikte çöp konteyneri eksikleri tamamlayarak, sinek ile mücadele ve ilaçlama faaliyetlerinde bulunduk.

 

Ilçemizde yasayan her vatandasimiz bizler için degerlidir. Bu yönde bizler hemserilerimizin yasadigi her türlü zorluk karsisinda yanlarinda olmaya devam ediyor ve onlarin huzuru, sagligi ve refahi için, ekiplerimiz ile birlikte hastalik tasima riskine karsi vektörel mücadele çalismalari ve çevre temizligi çalismalarini düzenli olarak gerçeklestirmeye devam ediyoruz. “ dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı