Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karataşlılar Belediye de söz sahibi oluyor!

Karataşlılar Belediye de söz sahibi oluyor!

Karataşlılar Belediye de söz sahibi oluyor!

Karatas Belediye Baskani Necip Topuz yapilacak çalismalarda halkin talebini esas alarak önce halka soruyor sonra çalismalara basliyor.
Sosyal medya hesaplari üzerinden ve yüz yüze görüserek yapilan anketler ile halkin taleplerini degerlendiren Baskan Topuz çalismalarina anketleri dikkate alarak yön veriyor.


Ilçe merkezinde araçlarin park sorununu soran Baskan Topuz anket sonucunda kaldirimlarin daraltilmasinin istenmesi üzerine gerekli çalismalara basladi.
Ayrica çarsi içerisinde bulunan parkin revize edilmesi ve orta refüje yapilacak çalismalar ile ilgili de yaptigi anketler ile de çalismalarina yön verdi.


Baskan Topuz; Halkin takdiri ile geldigimiz yönetimde halkimiza sormadan çalismalarin gerçeklestirilmesini dogru bulmuyorum. Bu sebeple halkimizin taleplerini degerlendirerek ilerlemek, halkin memnuniyeti ve düzenli bir sistemin olusturulmasini saglayacaktir. Bu yönde öncelikle sahilde bulunan kara çadirin kaldirilmasi, çarsi kaldirimlarinin daraltilmasi, çay bahçesinin revize edilmesi ve orta refüj temalarinin yenilenmesi yönünde gerçeklestirdigimiz anketler ile çalismalarimiza basladik. Ek olarak Halkimizin Ata Park’in eskisi gibi agaçlandirilmasini istemesi taleplerini de degerlendirerek su ana kadar park içerisine 300 agaç ekimi gerçeklestirdik. “dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı