Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Katil koca: 'Bunu hak ettiler, pişman değilim' dedi

Katil koca:

Adana'da karısını öldüren, annesini de ağır yaralayan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, 'Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler' demesi dikkat çekti.

Tabancayla Karısını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, tabancayla karısını öldürüp annesini ağır yaralayan zanlı tutuklandı.Yeşiloba Mahallesi'nde 26 Kasım'da, tabancayla eşi Halime K'yi (44) öldürüp annesi Fahriye K'yi (54) yaraladıktan sonra Mithatpaşa Mahallesi'ndeki parkta yakalanan şüpheli N.K'nin (40) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 Adana'da tabancayla karısını öldüren, annesini de yaralayan zanlı tutuklandı

"Parkta suç aletiyle yakalandı"

 

Cinayet Büro Amirliğine bağlı polisler şüpheli Nurettin K.'nın peşine düştü. Olaydan kısa süre sonra Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde bir parkta oturan Nurettin K. suç aleti olan tabancayla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheli Nurettin K.'nın emniyetteki ifadesinde, "Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim" demesi dikkat çekti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk olan Nurettin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da Tabancayla Eşini Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Yeşiloba Mahallesi'nde 26 Kasım'da, annesi Fahriye K. (54) ile eşi Halime K'ye (44) tabancayla ateş eden N.K. olay yerinden kaçmıştı. Eve giren ekipler 4 çocuk annesi Halime K'nin yaşamını yitirdiğini, kayınvalidesinin ise ağır yaralandığını belirlemişti. Polis kaçan zanlıyı Mithatpaşa Mahallesi'ndeki parkta yakalamıştı.



Anahtar Kelimeler: Katil : ' ettiler pişman değilim'
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı