Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kayınbabasını bıçaklayan gelin tutuklandı

Kayınbabasını bıçaklayan gelin tutuklandı

Adana'da kendisini sopayla yaralayan kayınbabasını bıçaklayan gelin tutuklandı.

Kayinbabasini biçaklayan gelin tutuklandi
Adana'da kendisini sopayla yaralayan kayinbabasini biçaklayan gelin tutuklandi.
Edinilen bilgiye göre olay, 30 Mayis'ta merkez ilçe Seyhan'a bagli Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre Emine Ö. (25) ile üst katinda oturan kayinbabasi Mustafa Ö. (58) arasindaki tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Mustafa Ö., gelininin basina tahta sopayla vururken, Emine Ö. de onu biçakladi. Emine Ö. tedavisinin ardindan gözaltina alinirken, durumu agir olan Mustafa Ö. ise kaldirildigi Seyhan Devlet Hastanesi'nde yogun bakima alindi.
Gözaltina alinan Emine Ö., yapilan ilk görüsmede olayin, marketten aldigi tavukla tencerede yemek yapmak isterken, kayinbabasinin kebap yapilmasini istemesi üzerine aralarinda çikan anlasmazliktan kaynaklandigini söyledi. Ancak Emine Ö.'nün daha sonra ifade degistirdigi ögrenildi. Emine Ö.'nün ifadesinde, “Esimle sabah disari çiktik. Yaklasik yarim saat sonra eve dönüs yolunda kocam, arkadaslari ile karsilasti. Ben de erkeklerin yaninda durmak istemedigim için eve tek basima döndüm. Kayinbabam bana; ‘Sen neden tek basina geldin? Kocan nerede senin?' diye çikisip, sonra da; ‘Seni bu evde istemiyorum. Buradan gideceksin' diye tehditler savurdu. Ben de ona; ‘Benim kocam burada, baska yerde ne isim var' karsiligini verdim” dedigi ögrenildi.
Bunun üzerine kayinbabasinin tahta sopayla basina vurmaya basladigini anlatan Emine Ö., savunmasini da söyle sürdürdü: “Ben, ‘vurma' dedikçe o, vurmaya devam etti. Korksun diye elime biçak aldim. Amacim; kayinbabami korkutmakti. Bana vururken, ondan kaçmaya çalisirken elimdeki biçak kayinbabamin karnina geldi. Onu isteyerek yaralamadim. Amacim kendimi korumakti.”
Emine Ö. ifadesinin ardindan adliyeye sevk edildi. Emine Ö. çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi. Öte yandan, Emine Ö.'nün tisörtünde “dostluk maçi” yazmasi ise dikkat çekti.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli