Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kendi yaktığı evde feci şekilde can verdi

Kendi yaktığı evde feci şekilde can verdi

36 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında ayakları felç olan ve yatağa bağımlı yaşayan 66 yaşındaki Cuma Yılmaz karısı ile tartıştı.

36 yil önce geçirdigi trafik kazasi sonrasinda ayaklari felç olan ve yataga bagimli yasayan 66 yasindaki Cuma Yilmaz karisi ile tartisti.


Iddiaya göre, karisinin komsusuna gitmesinin ardindan Cuma Yilmaz yatagin yanindaki dolapta bulunan kolonyayi yataga ve evin perdelerine döktü. Cebinden çikardigi çakmak ile perde ve yatak örtüsünü tutusturan Yilmaz, bir anda alevlerin arasinda kaldi. Evden çikan dumanlari gören Cuma Yilmaz'in karisi ve komsulari yangina su hortumu ile müdahale ederken, olay yerine itfaiye ekipleri de çagrildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini söndürdü. Cuma Yilmaz ise agir yarali olarak disariya çikarildi. Cuma Yilmaz, yanik merkezinde hayatini kaybetti.  Yilmaz'in cenazesi otopsi yapilmak üzere  Adli Tip Kurumuna gönderildi. Yilmaz'in cenazesi, otopsinin tamamlanmasinin ardindan Asri Mezarlik'ta defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek. 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı