Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

KENT KONSEYİNDEN CEYHAN’IN KURTULUŞUNDA ANLAMLI PROJE

KENT KONSEYİNDEN CEYHAN’IN KURTULUŞUNDA ANLAMLI PROJE

KENT KONSEYİNDEN CEYHAN’IN KURTULUŞUNDA ANLAMLI PROJE

KENT KONSEYİNDEN CEYHAN’IN KURTULUŞUNDA ANLAMLI PROJE

Ceyhan Kent Konseyi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 101.ci yılı dolayısıyla, başkanlar arası birlik ve beraberliğin artması, gelecek nesillere daha yeşil bir memleket bırakmak amacıyla 101 fidanı doğayla buluşturacak.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammet İslam Bünül, yönetimi ve basın mensuplarıyla Öğretmenevi toplantı salonunda bir araya geldi. Kent konseyi olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Bünül, “Kent Konseyinin kıymetli yönetimi ve meclisinin kararıyla, mülki amirlerimiz başta olmak üzere ilçemizde faliyet gösteren tüm dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşları başkanlarının isimlerinin yer aldığı etiketli fidanları 6 Ocak Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.ci yıldönümünde doğayla buluşturacağız. STK, dernek ve vakıf başkanlarımızı bu güzel etkinlikte aramızda görmekten ve isimlerini taşıyan fidanları ekmelerinden mutlu olacağız. Kıymetli başkanlarımız, yöneticileriyle beraber hem fidanlarını dikecek, hemde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu sergilemiş olacaklar. Projemiz için gerekli kurumlarımızla istişarelerimizi yaptık, Hamdilli Mahallemizde bize tahsis edilen bölgede fidan yerleri açıldı. İnşallah bu güzel etkinliğin ardından alana ‘Ceyhan Kent Konseyi Hatıra Ormanı’ ismini vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Cuma günü yapılacak etkinliğe tüm Ceyhanlıları davet eden Başkan Bünül, “Şehrimiz ve gelecek nesillere yeşil bir doğa bırakmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek, kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek adına bu projeyi hayata geçiren tüm ekip arkadaşlarıma,  yönetim kurulumuza ve meclislerimizin yöneticilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
#ceyhunhaber



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı