Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Koca Yusuf anmasında Çukurova imzası

Koca Yusuf anmasında Çukurova imzası

Cihan Pehlivanı Koca Yusuf adına bu yıl düzenlenecek anma ve yağlı güreş organizasyonu Çukurova Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Bulgaristan’ın Şumnu kenti, Hitrino ilçesi Karalar köyünde yıl 8’incisi yapılacak CHP Balk

Koca Yusuf için Bulgaristan’da düzenlenecek anma ve yagli güres etkinlikleri Çukurova Belediyesi’nin sponsorlugunda 7-10 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Bulgaristan’in Sumnu kenti, Hitrino ilçesi, Karalar köyündeki etkinlikler, etkinlik sponsoru Çukurova Belediyesi ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balkan Masasi ve Adana Balkan Türkleri Dernegi isbirligi ile yapilacak.

Etkinliklerle ilgili istisarede bulunmak üzere Adana Balkan Türkleri Dernegi Baskani Aziz Sagiroglu ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i makaminda ziyaret etti. Baskan Soner Çetin, böyle bir isbirliginden dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, “Programim uygun olursa etkinliklere bizzat katilmayi çok istiyorum. Genel Baskan Yardimcimiz Faik Öztrak’in da katilacagi etkinlikleri basarili geçecegine inaniyorum” dedi.

Adana Balkan Türkleri Dernegi Baskani Aziz Sagiroglu da bu yil 8’incisi düzenlenecek etkinliklere verdigi destekten dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti. Etkinlikler çerçevesinde Bulgaristan’daki kardes belediye ziyaretleri ve Hak ve Özgürlükler Partisi ile görüsmelerin de bulundugunu anlatan Aziz Sagiroglu, ortak çalisma takvimi olusturma çabalari oldugunu da sözlerine ekledi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli