Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kocaispir: 'Muhtarlar bizim gören gözümüz duyan kulağımız'

Kocaispir:

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, muhtarların görevlerini daha iyi şartlarda yerine getirebilmeleri için hep yanlarında olduklarını belirterek, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerde bizim, elimiz ayağımız, gören gözümüz,

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, muhtarlarin görevlerini daha iyi sartlarda yerine getirebilmeleri için hep yanlarinda olduklarini belirterek, “Muhtarlarimiz yerel yönetimlerde bizim, elimiz ayagimiz, gören gözümüz, duyan kulagimiz ve ayni zamanda sesimizdir.

Zor ama kutsal bir görev ifa ediyoruz. Birlikte yapacagimiz daha çok isimiz var” dedi.

 

Baskan Kocaispir, Yüregir Kültür Merkezi'nde ‘Muhtarlar Günü' dolayisiyla düzenlenen kahvaltida mahalle muhtarlariyla bir araya geldi. Yüregir'deki tüm muhtarlarinin katildigi kahvalti programinda konusan Baskan Kocaispir, mahalle çalismalarinda en büyük destegi muhtarlardan aldiklarini söyledi.

 

Belediye olarak her zaman muhtarlarin yaninda olduklarini ifade eden Baskan Kocaispir, “Görevlerinizi daha iyi sartlarda yerine getirebilmeniz için, mahallelerimizin refah seviyesini yükseltmek için Yüregir Belediyesi olarak hep yaninizda olduk. Projeler ürettik, birçogunu hayata geçirdik. Bir yandan ihtiyaç olan mahallelerimizde yeni muhtarlik binalari yaparken bir kismini da elden geçirdik, yeniledik. Bilgisayar, internet, yazici destegi sagladik. Amacimiz insanimiza daha nitelikli hizmet vermenizi saglamak. Birlikte yapacagimiz daha çok isimiz var. Her bir mahallemizde izimiz olsun istiyoruz. Insallah bu hizmetleri el birligi ile yapacagiz, mahallelerimizin eksiklerini gidermek için var gücümüzle çalisacagiz” seklinde konustu.Baskan Kocaispir, söyle devam etti:

“Yerel yönetimlerde bizim, elimiz, ayagimiz, gören gözümüz, duyan kulagimiz ve ayni zamanda sesimizsiniz. Birlikte zor ama kutsal bir görev ifa ediyoruz. Öyle ki mahallemizde aç ve açikta biri varken yardimci olmak için çaba harcamak büyük bir vebal olarak omuzlarimizda duruyor. Sadece bize ulasan ve sikintisina çözüm arayan hemsehrilerimizin degil ulasamayanlarin da sikintilarini biz onlara ulasarak çözüm arayacagiz insallah. Bunu birlikte yapacagiz.”

 

Yönetimde üç temel kaide ile hareket ettiklerine dikkat çeken Baskan Kocaispir, “Hep söylüyorum; Sosyal belediyecilik, Eser belediyeciligi ve Gönül belediyeciligi bizim baskanlik ufkumuzun üç temel ayagini olusturuyor. Bugüne kadar bu anlayisla hizmet ürettik. 2022 yili eserlerimizin bir bir hayata geçtigi açilislar dönemi olacak. Istiyorum ki Yüregir'de ekip olarak girmedigimiz sokak, çalmadigimiz kapi kalmasin. Bunu yaparken de en büyük destegi ve yardimi sizden aliyoruz. Allah birligimizi daim etsin” diye konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı