Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Kocaispir, işçilerin sofrasına misafir oldu!

Kocaispir, işçilerin sofrasına misafir oldu!

Kocaispir, işçilerin sofrasına misafir oldu!

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu Aksantas TOKI konutlarinda çalismalarini sürdüren belediye isçileriyle bir araya gelerek sofralarina konuk oldu. Gönül belediyeciligi düsturu ile çalismalarini sürdüren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, belediye çatisi altindaki birliktelige büyük önem veriyor. Her firsatta Yüregir Belediyesi’nin tüm yöneticileri ve çalisanlari ile büyük bir aile oldugunu ifade eden Baskan Kocaispir, hafta sonu Yavuzlar Mahallesi Aksantas TOKI konutlari bölgesinde çalismalarini sürdüren belediye isçileriyle bir araya gelerek sofralarina konuk oldu.

 

Belediye çalisanlarinin salginla mücadele süreci basta olmak üzere ilçe halkina hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeden görev yaptigini belirten Baskan Kocaispir, daha yasanabilir bir ilçe olusturmak için gayretle çalistiklarini söyledi.

 

BASKAN KOCAISPIR: “BIRLIKTE BÜYÜK BIR AILEYIZ”

Belediye isçileri ile sohbet eden Baskan Kocaispir, “En kutsal kazanç alin teri ile kazanilan helal kazançtir. Bizler, millet olarak, isçinin, emekçinin hakkini alin teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplariyiz. Dolayisi ile bizim için hem verilen emek, hem de o emegin karsiliginin kimse magdur edilmeden ödenmesi çok önemlidir. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Askla çalisan yorulmaz derler. Yüregir’imiz için askla çalisiyoruz.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı