Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Kozan'daki faili meçhul cinayete şafak vakti 7 gözaltı

Kozan

Adana'nın Kozan ilçesinde iş yerinde öldürülen şahsın faili oldukları öne sürülen 7 zanlı, şafak vakti özel harekat polisinin baskınıyla yakalandı.

Kanli olay 17 Mart 2022 tarihinde Kozan'in Tufanpasa Mahallesi'nde meydana geldi. Kimligi belirsiz kisiler, bir telefon dükkanina pompali tüfekle ates açip, olay yerinden kaçti. Bu sirada dükkanda oturan Umut Baris Koç (27), saldirganlarin silahindan çikan saçmalarla agir yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi.

 

Saglik ekibinin yaptigi kontrolde Koç'un öldügü belirlendi. Koç yakinlari tarafindan topraga verildi. Bu olaydan sonra Adana polisi zanli ya da zanlilari yakalamak için çalisma baslatti. Polis olayin bir çete tarafindan yapildigini saptamasi üzerine devreye Adana Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüne bagli Organize Büro Amirligi ekipleri girdi. Zanlilara yönelik baslayan takip sonucunda 7 süpheli belirlendi.

 

Polis bu sabah safak vakti Kozan'da operasyonu baslatarak 7 zanliyi yakalamak için 12 ayri adrese es zamanli baskin yapti. Operasyonda 7 zanli yakalandi. Polis adreslerde yaptigi aramada 1 ruhsatsiz tabanca, 5 ruhsatsiz av tüfegi, kar maskesi, 20 mermi ele geçirdi. Zanlilar saglik kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete getirildi. 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli