Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kreş kuraları Noter huzurunda çekildi

Kreş kuraları Noter huzurunda çekildi

Kreş kuraları Noter huzurunda çekildi

Kres kuralari Noter huzurunda çekildi

Çukurova Belediyesi Semt Kreslerine kayit yaptiracak çocuklar noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. Basvurunun oldukça yüksek oldugu kura çekimleri sosyal medya üzerinden canli olarak yayinlanirken, Baskan Soner Çetin, yeni kresler açmaya devam edeceklerini söyledi.

Çukurova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden semt kreslerine kabul edilecek çocuklar noter huzurunda kura ile belirlendi.

Atatürk Kadin Yasam Köyü’nde gerçeklestirilen ve velilerin salgin nedeniyle alinmadigi kura çekimi sosyal medya üzerinden canli olarak yayinlandi. Çekilen kura sonucu 2020-2022 döneminde kreslerde egitim görecek çocuklar belirlendi.

YENI KRESLER AÇMAYA DEVAM EDECEGIZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, semt kreslerine gösterilen ilgiden memnun oldugunu belirterek, “Isterdik ki basvurusu olan tüm çocuklarimizi kreslerimize kabul edelim. Ancak kapasitenin çok üzerinde basvuru oldu. Biz de haksizlik olmamasi, hemsehrilerimizin kafasinda herhangi bir kusku kalmamasi için kreslerimize kabul edecegimiz çocuklari noter huzurunda kura ile belirledik. Ayni uygulamayi geçen dönem de yapmistik” dedi.

5 yilda 7 kres açtiklarini, kreslerin egitim ve lojistik olarak üst düzey oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, “Kreslerimizin fiyatlari da çok uygun. Böyle olunca ilginin yüksek olmasini dogal karsiliyorum. 8’inci kresi Huzurevleri Mahallesi’nde bu ay açiyoruz. 9’uncu kres de kisa zamanda Mahfesigmaz da hizmete girecek. Ihtiyaç olan her semte yeni kresler açmaya devam edecegiz” seklinde konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli