Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Lezbiyen eş, sevgilisiyle bir olup kocasını öldürttü! Nedeni ise mide bulandırdı

Lezbiyen eş, sevgilisiyle bir olup kocasını öldürttü! Nedeni ise mide bulandırdı

Lezbiyen eş, sevgilisiyle bir olup kocasını öldürttü! Nedeni ise mide bulandırdı

Lezbiyen es, sevgilisiyle bir olup kocasini öldürttü! Nedeni ise mide bulandirdi

 

Ordu’nun Ünye ilçesinde karisi ve onun lezbiyen sevgilisi tarafindan kiralik katil tutularak evinin önünde tabanca ile vurdurulan koca, yaklasik iki haftadir tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Iki kadinin, talihsiz adami iliskilerine engel olmasin diye öldürttükleri ortaya çikti.

Ordu’nun Ünye ilçesinde esi ve esinin birlikte yasadigi escinsel kadin tarafindan kiralik katil tutularak silahla vurdurulan sahis, tedavi gördügü hastanede 17 günlük yasam mücadelesini kaybetti.

ILISKILERINE MANI OLMASIN DIYE ÖLDÜRTMÜSLER

Ünye ilçesi Çinarlik Mahallesi’nde meydana gelen olayda es cinsel oldugu iddia edilen A.O, yine escinsel kadin komsusu H.S. ile birlikte oldu. Bir süre birlikte yasayan kadin çift, iddiaya göre A.O’nun 47 yasindaki kocasi Hasan O’yu iliskilerine mani olmasin diye öldürtmek istedi.

TEDAVI GÖRDÜGÜ HASTANEDE YASAMINI YITIRDI

Iddiaya göre karisi ve onun escinsel arkadasi tarafindan kiralik katil tutularak evinin önünde tabanca ile vurdurulan Hasan O, yaklasik iki haftadir tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti.

ESI, SALDIRIYI DÜZENLEYEN VE 3 KISI TUTUKLANMISTI

Silahli saldiri sonrasi polis ekipleri, genis çapli sorusturma baslatmisti. Hasan O’nun esi A.O. ile arkadasi H.S. ve D.K. (16) ile B.S. (17) gözaltina alinmisti. A.O’nun, anlasmazlik yasadigi esini öldürmesi için biriyle anlastigi, arkadasi ve yaslari 18’den küçük 2 kisiden yardim istedigi öne sürülmüstü.

Polisteki ifadelerinin ardindan Ünye Adliyesi’ne sevk edilen A.O. ile arkadasi ve 2 kisi, çikarildigi mahkemece tutuklanmisti. Polis ekipleri ayrica Hasan O’yu silahla yaraladigi belirlenen G.D’yi de Istanbul’da gözaltina almisti. Emniyetteki islemelerinin ardindan adliyeye sevk edilen G.D, çikarildigi mahkemece tutuklanmisti.

OLAY NASIL OLMUSTU?

Olay, 6 Ekim’de, ilçenin Çinarlik Mahallesi’nde meydana geldi. Isten dönen Hasan O’ya, kimligi belirsiz kisi tarafindan evinin önünde tabancayla ates açilmisti. Silah seslerinin duyulmasinin ardindan disari çikan komsulari, O’yu yerde kanlar içinde yatarken bulmustu.

Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldirilan O’nun vücuduna, 4 mermi isabet ettigi belirlenmisti. Agir yarali O, buradaki müdahalelerin ardindan Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edilmisti.

 

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli