Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MAĞDUR EDİLEN BEN DEĞİL CEYHAN…

MAĞDUR EDİLEN BEN DEĞİL CEYHAN…

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’ın Adaylık açıklama programı yoğun katılım gerçekleşti.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, İlçe Başkanı Caner Aydar, bazı CHP  ilçe başkanları, aday adaylarının katıldığı adaylık açıklama programı adeta mitinge dönüştü. 
2019’daki ZAFERİ TEKRAR YAŞAYACAĞIZ
Açılış konuşmasını yapan CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, 2019 yılında alınan başarının aynısını yaşatmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını, Ceyhan’da Kadir Aydar, Adana Büyükşehir de Zeydan Karalar’ın tekrar kazanacaklarından zerre şüphe duymadığını ifade etti.

ADANA’da ZEYDAN CEYHAN’da KADİR
CHP’in il ilçe teşkilatları olarak 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduğunu ifade eden Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu; “1 yıl Ceyhan’da Kadir Başkanın, 5 yıldır da Adana da Zeydan başkanın yaptığı çalışmalara hepimiz şahidiz. Teşkilat olarak seçimlere hazırız ve Adana’da Zeydan Başkanı, Ceyhan’da Kadir Başkanı tekrar başkan seçeceğiz” dedi.
MAĞDUR EDİLEN BEN DEĞİL CEYHAN…
Alkışlar eşliğinde mikrofona davet edilen CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar; “Şimdi yeniden başliyoruz, yeniden kolları sıvayacağız. Yeniden  Ceyhan’ı hakettiği yere getirme çabası vereceğiz. Ve en önemlisi yarım kalan hikayemizi bitirecek, yeni hikayeler yazacağız. Adana’da Zeydan başkanım ve ben, daha güçlü, daha inançlı ve daha kararlı bir şekilde işte yine huzurlarınızdayız’ dedi.

KUMPAS, TESGAH, AYAK OYUNLARI TUTMADI…

Uçurumlar, dikenli yollar, sarp kayalıklar, ayak oyunları, tezgahlar, kumpasları aşıp geldiklerini söyleyen Aydar, “Şunu açık yüreklilikle ifade ediyorum ki, bugüne dek sizin başınızı öne eğdirecek herhangi bir sözüm, davranışım, eylemim olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır! 
Bir hayalim var, bir hikayem var benim! Yarım bırakılan, yarım kalan bir hikaye bu! 
Ceyhan‘ın yarım kalan hikayesi bu! Ceyhan‘ın yazgısını kökten değiştirme hikayesi bu! 
Çağdaş bir kent inşa etme hikayesi bu! Ve yarım kalan bu hikayeyi tamamlamaya, yeni hikayeler yazma zamanı geldi, tekrardan başlıyoruz” dedi.

20 YILDA YAPILMAYANI 11 AYDA YAPTIK
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kadir Aydar, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: 
“Beni mağdur ettiğini sananlar, asıl Ceyhan’ı mağdur ettiler. Sizleri mağdur ettiler. Hizmetlerimiz yarım kaldı. Sizlerde biliyorsunuz ki söz konusu Ceyhan olunca Zeydan başkanımla aramızda müthiş bir enerji, uyum ve çekim var. Ceyhan’da 20 yıldır yapılamayanı, 11 ayda elele, kolkola ,omuzomuza,  yürekyüreğe yaptık, sizlerle yaptık, birlikte yaptık. Şimdi yine yapacağız, abi, kardeş yapacağız, sizlerle birlikte yapacağız, Ceyhan’a yeni projeler, yeni eserler kazandıracağız. 
Şimdi yeniden başliyoruz, yeniden kolları sıvayacağız. Ceyhan’ı imar edeceğiz, yolları, parkları, bahçeleri, sokakları, meydanları bizi bekler.

CEYHAN İÇİN BEDEL ÖDEMEKTEN ÇEKİNMEM
30 yaşında bir genç olarak geleceğimle, ömrümle yüzleştim. Kolay bir mutluluk ve saadet yerine, insanı yücelten ve yükselten ızdıraplı ama onurlu yaşamı rehber edindim. Ben bu ülkenin, bu toprakların çocuğuyum. Bedel ödemekten çekinen bir insan değilim. 
Engel olmasınlar, değişmez denilen bu yazgıyı değiştirelim, Ceyhan’ı daha ileriye taşıyalım. Mutlu insanların kenti olsun Ceyhan! Ceyhan’a güneş doğsun da bir değil binlerce Kadir varsın bedel ödesin!

BAŞARAMAYACAKSINIZ…
İlla ben çıkarlarıma bakarım, çıkarım için karşıma çıkan herkese ayak oyunu ve tezgah kurarım diyorsanız  başaramayacaksınız, engel olacağım sizlere. Bu yola baş koymuş, ömrümü vermişim ben! 
Hapislerle, cezalarla, soruşturmalarla, ısmarlama gazete haberleri ile iftira , yalan dolu sahte sosyal medya hesapları ile, paranın esiri olmuş zavallılarla, korkutmalarla sindiremezsiniz beni!  
Kimse bilmese de Ceyhan biliyor neyin ne olduğunu! Kimlerin kendileri için mücadele verdiğini biliyor!
Ne yaparsanız yapın Ceyhan’ı benim yüreğimden, beni Ceyhan’ın yüreğinden atamayacaksınız!”

KARALAR: DAHA GÜÇLÜ MECLİS İSTİYORUM 
Göreve geldiğinden bu yana özellikle belediyede mali dengeyi düzelttiklerinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeydan Karalar, seçmenden daha güçlü bir meclis desteği istedi. Birçok hizmetin yapılmasında meclis engeline takıldıklarını ifade eden Karalar; “2019’da Ceyhan’da Kadir kardeşimi, büyükşehirde de beni seçtiniz. Yapılan hizmetleri 11 ayda Ceyhan’da, 5 yıldır da Büyükşehir de görüyorsunuz. Üstelik, pandemi ve deprem yaşadığımız zorlu süreçte, kısıtlı imkanlarla hizmet vermeye çalıştık. Şimdi sizlerden Ceyhan’da Kadir kardeşime, Büyükşehir de bana ama özellikle meclis üyelerimize oy istiyorum. Güçlü bir meclis ile daha çok hizmet edeceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: MAĞDUR EDİLEN DEĞİL CEYHAN…
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı