Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Mangal yüzünden birbirlerini vurmuşlar

Mangal yüzünden birbirlerini vurmuşlar

ADANA'da, sürücüsü ihtara uymayınca polisin lastiklerine ateş ederek durdurduğu otomobilden yaralı çıkarılan Adnan A.'nın tedavisi sürerken, Abdullah K. ise taburcu oldu.

ADANA'da, sürücüsü ihtara uymayinca polisin lastiklerine ates ederek durdurdugu otomobilden yarali çikarilan Adnan A.'nin tedavisi sürerken, Abdullah K. ise taburcu oldu.

Gözaltina alinan Abdullah K., apartmanda mangal yakma yüzünden Adnan A. ile aralarinda husumet olustugunu belirterek, 'Pompali tüfegi elimden alip, bana ates etti. Arbede çikinca ben de silahli alip Adnan A.'yi vurdum' dedigi ifade edildi. Mahkemeye çikarilan Abdullah K., tutuklandi.

Mangal yüzünden birbirlerini vurmuslar

Olay, 21 Subat günü saat 12.30 siralarinda Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mavi Bulvar Caddesi'nde meydana geldi. Polis ekipleri, silahli bir kisinin 34 BSE 159 plakali otomobile zorla bindigi ihbari üzerine harekete geçti. Mavi Bulvar'a giren otomobilin sürücüsüne polis 'dur' ihtarinda bulundu. Ancak sürücü yoluna devam edince polis ekipleri lastiklere ates açarak otomobili durdurdu. Bu sirada otomobilden de silah sesleri geldi. Havaya uyari atesi açan ekiplerin ablukaya aldigi otomobilden Abdullah K. ile sürücü Adnan A. yarali olarak çikarildi. Bacagindan yaralanan Abdullah K., Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne, karnindan ve bacagindan yaralanan Adnan A. ise Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldirildi.

Mangal yüzünden birbirlerini vurmuslar

OTOMOBILINE SILAHLA BINIP, SÜRMESINI ISTEMIS

Hastanedeki tedavisinin ardindan taburcu edilen Abdullah K., polis tarafindan gözaltina alindi. Yapilan arastirmada, Abdullah K.'nin oturdugu sitede mangal yaktigi, bunun üzerine de yönetici Adnan A.'nin kendisini uyarmasi üzerine ikili arasinda kavga çiktigi ve birbirlerinden sikayetçi olduklari tespit edildi. Olay günü Abdullah K.'nin elindeki tüfekle Adnan A.'nin kullandigi park halindeki otomobile binip, araci sürmesini istedigi, yolda da olayin yasandigi bildirildi. TUTUKLANDIEmniyete götürülen Abdullah K. ifadesinde, Adnan A.'nin otomobiline bindigini, bu sirada aralarinda tartisma çiktigini belirterek, 'Pompali tüfegi elimden alip, bana ates etti. Arbede çikinca ben de silahli alip Adnan A.'yi yaraladim' dedi. Islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede mahkemeye çikarilan Abdullah K., tutuklandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı