Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Merve öğretmen, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı...

Merve öğretmen, Adana

ŞIRNAK'ın İdil ilçesinde yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobilde hayatını kaybeden öğretmen Merve Batmaz (28), memleketi Adana'da toprağa verildi.

Kaza, dün sabah saatlerinde Idil ilçesi ile Karalar beldesi Oyali köyü yakininda meydana geldi.

Sürücüsünün ismi ögrenilemeyen ve Irak'tan Diyarbakir'a yolcu tasiyan 35 AGG 489 plakali otobüs, Oyali köyü Mevlana Ortaokulu ögretmeni Merve Batmaz'in kullandigi 32 KA 407 plakali otomobille kafa kafaya çarpisti. Kazada otomobil hurdaya dönerken, otobüsteki 10 kisi yaralandi. Ihbarla kaza yerine saglik, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaptiklari kontrolde Batmaz'in hayatini kaybettigini belirledi.

 

MEMLEKETINE GETIRILDI

Batmaz'in cenazesi Sirnak'taki otopsinin ardindan ayni okuldaki meslektaslari tarafindan memleketi Adana'ya getirildi. Ailesine teslim edilen cenazede Batmaz'in tabutunun üzerine duvak örtüldü. Batmaz'in cenazesi, baba ocaginda alinan helalligin ardindan Akkapi Mahalle Mezarligi'na defnedildi. Bu sirada Batmaz'in annesi Sule Batmaz ve kiz kardesi sinir krizi geçirdi.

 

'EN AZ AILESI KADAR BIZ DE ACILIYIZ'

Batmaz'in Okul Müdürü Ismail Genç, Il Milli Egitim Müdürlügü yetkilileriyle sürecin takipçisi olduklarini ve cenazeyi aileye teslim ettiklerini belirterek, 'Merve hoca örnek alinacak bir insandi. Okulda çok sevilen bir hocaydi. Okulumuza çok katkisi oldu. En az ailesi kadar biz de aciliyiz' dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli